Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dovolenkári na letisku zostali ako obarení: To, čo robil muž s batožinou, ich dorazilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

IBIZA - Stratiť batožinu na letisku je jedna z najhorších nočných mor všetkých dovolenkárov. Rozhodne nikto nechce prísť o nabalené veci, ktoré môžu mať značnú hodnotu, a bol by rád, keby z batožinového pásu vyšli kufre a tašky nepoškodené. To sa však určite nestane, ak sa o ne budú starať takí ľudia, ako muž na nasledujúcom videu.

FOTO Luxusná dovolenka sa zmenila na slzavé údolie: Horor Angličanky (18) na letisku

Neidentifikovaný pracovník pozemnej služby na letisku na Ibize bol pristihnutý turistami, ako hádže batožinu hlava-nehlava smerom k vozidlu, z ktorého spadli. Napriek tomu, že na neho ľudia kričali, na pokoji nenechal ani detský kočík, ktorý tiež letel vzduchom ako handra.

Na videu vidno, že sa s kuframi vôbec nemazná a napokon odíde bez toho, aby pozbieral všetku batožinu. Niektoré tašky zostanú stále na asfalte a jedna mu dokonca pri odchode uviazne medzi kolesami.

Dovolenkár Desy León, ktorý záznam zverejnil, napísal, že takto to funguje na letisku na Ibize. V komentároch ľudia nešetrili kritikou smerom k zamestnancovi a pýtajú sa, či ho nikto nekontroluje, keď takto vykonáva svoju prácu.

Hovorca Iberie, sesterskej spoločnosti British Airways, potvrdil, že manipulátor batožiny pracoval pre španielsku leteckú spoločnosť a podľa portálu metro.co.uk dodal, že pátrajú po identite zamestnanca, ktorý sa správal takýmto neprofesionálnym spôsobom.

Keď zistia, o koho ide, začnú disciplinárne konanie v súlade s disciplinárnym kódexom spoločnosti a následne sa prijme rozhodnutie o tom, aké kroky sa podniknú. "Zatiaľ sme nedokázali zistiť, akému letu patrí batožina," dodal hovorca a ospravedlnil sa zákazníkom v mene aeroliniek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu