Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Španielsky pár bil autobusára na Ibize: VIDEO Rozzúrená tmavovláska mu stiahla gate

Autobusár sa musel poriadne oháňať. Zobraziť galériu (3)
Autobusár sa musel poriadne oháňať. (Zdroj: YouTube)

SAN ANTONIO - Autobusári bývajú nespokojní s arogantnými cestujúcimi a cestujúci zase s arogantnými vodičmi. O ktorý z týchto dvoch prípadov išlo, ťažko povedať, príčina vzniku bitky je stále nejasná, no video je aj tak veľavravné. Britskému dovolenkárovi sa na Ibize podarilo natočiť zábery, ktoré už stihli prostredníctvom internetu obletieť svet.

Dovolenkový raj na Ibize sa zmenil na jedno veľké jazero: VIDEO takto s počasím bojujú turisti

Kameraman začal nakrúcať zábery až vo chvíli, keď bola mela v plnom prúde. "Práve sledujeme boj dvoch Španielov s vodičom autobusu," vysvetlil Brit, ktorý bol jedným z početných svedkov drámy na stanici v meste San Antonio.

Španielsky pár bil autobusára
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Žena v tielku a športových šortkách sa do boja pustila s rovnakou vervou ako jej priateľ, ktorý sa snažil autobusára premôcť, ale veľmi sa mu to nedarilo. Tmavovláska zasiahla svojským spôsobom a snažila sa vodiča odtiahnuť za spodnú bielizeň, vykukujúcu spod jeho nohavíc, takže mu odhalila aj časť pozadia.

Španielsky pár bil autobusára
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nevšedné divadlo prilákalo viacero okoloidúcich, z ktorých väčšina sa vôbec nepokúsila súperov zastaviť. Nakoniec sa však niektorí predsa len do konfliktu zapojili a mladý pár od autobusára oddelili. Podarilo sa im to však iba na okamih, kým sa bitka znovu nerozhorela a žena nepredviedla všetku svoju zúrivosť. Jej priateľ jej pri tom obstojne sekundoval až do chvíle, kým svedkovia nepritlačili mladíka k zemi.

Kvôli čomu sa párik na autobusára nahneval až tak, že sa do neho fyzicky pustil, nie je zatiaľ presne známe. Ani to, či bola privolaná polícia a niekoho zatkla. Na sociálnych sieťach, kde video koluje, sa však podľa portálu metro.co.uk rozoberalo aj to, prečo si muž trojicu radšej filmoval namiesto toho, aby pomohol. Ďalší užívateľ dodal, že útočník bol síce možno o dvadsať rokov mladší od autobusára, ale správal sa zbabelo.

Viac o téme: BitkaAutobusárIbizaSan Antonio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu