Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Desať VECÍ, ktoré robíme všetci, no nikto to neprizná

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Nezáleží na tom, ako normálne sa tvárime, každý z nás má zopár čudných zlozvykov, o ktorých radšej nikomu nehovorí. Niektoré, či si to priznáme alebo nie, ale máme všetci spoločné. Ktoré to teda sú?

1. Vynechanie sprchy

Niekedy ste príšerne unavení z práce, bolia vás šialene nohy, gauč sa vám zdá neskutočne pohodlný a sprcha je od neho tak strašne ďaleko. V tom prípade si vystačíte so suchým šampónom či dezodorantom alebo sa jednoducho zababušíte pod deku a kašlete na to, či smrdíte alebo nie. Áno, určite sa niekedy stalo už aj vám, že ste sa jednoducho po celom dni neosprchovali. 

2. Snívanie uprostred dňa

Prečo by ste mali venovať svoju drahocennú pozornosť na mítingu výročnej správe o tom, či ste splnili ročný plán, keď namiesto toho môžete snívať o tom, ako sa váľate v posteli so svojou obľúbenou celebritou? Všetci radi snívajú, a to nielen v noci. 

Desať VECÍ, ktoré robíme
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

3. Nacvičovanie póz v zrkadle

Sú vaši priatelia v úžase z toho, ako sa dokážete vždy a na každej fotke perfektne zatváriť. Tvrdíte, že to z vás ide prirodzene. A pritom si svoje pózy dlhé minúty nacvičujete doma pred zrkadlom. 

Desať VECÍ, ktoré robíme
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

4. Vytrhávanie zarastených chĺpkov

Pozeráte televíziu a popritom si skúmate nohy, keď zrazu zistíte, že na nich šarapatia chlpy vrastené do kože. Hor sa na ne s pinzetou! Je vám aj tento rituál známy, však? 

5. Cikanie do bazéna

Či si to priznáte alebo nie, určite ste sa už aj vy niekedy vymočili na kúpalisku do bazéna. Alebo tak možno robíte doteraz. Áno, je to veľmi nehygienické, ba priam nechutné, no zároveň najpohodlnejší spôsob, ako si uľaviť. 

Desať VECÍ, ktoré robíme
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

6. Cikanie do sprchy

V tomto prípade platí všetko to, čo je uvedené v predošlom bode. Sprchujete sa, príde to na vás, načo sa celý utierať a utekať na záchod, keď sa môžete vycikať priamo do sprchy, ktorá to všetko razom spláchne? 

7. Špehovanie na sociálnej sieti

Páči sa vám niekto a vy chcete zistiť o ňom/nej o najviac? Čo rád je, kam rád chodí na dovolenky, s kým sa stretáva? Potom nie je lepší spôsob, ako si ho vyhľadať na sociálnej sieti, dúfať, že nezablokoval cudzím ľuďom prehliadať si jeho profil a poriadne dotyčného "prešacovať".

8. Špáranie si v nose

Je úplne jedno, či máte tri roky alebo tridsať, nutkanie občas (každý deň) si pošpárať v nose je jednoducho silnejšie ako vy. Vlastný prst je predsa lepší a citlivejší než nejaké smrkanie do vreckovky. 

Desať VECÍ, ktoré robíme
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

9. Photoshop = môj najlepší priateľ

Na fotkách musíte zakaždým vyzerať čo najlepšie. Najmä, keď sa nimi nikdy nezabudnete pochváliť na sociálnej sieti. Preto vďačíte všetkými desiatimi za vynález menom photoshop, ktorý dokáže zakryť každú vašu nedokonalosť. 

Desať VECÍ, ktoré robíme
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: thinkstock.com)

10. Predstieranie

Váš partner/milenec práve prežíva orgazmus, no vy sa k nemu ani zďaleka neblížite. Keďže však nechcete zraniť jeho city, tvárite sa, že aj vy ste sa dopracovali až k vyvrcholeniu. 

Viac o téme: Hanba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu