Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Žena našla v šaláte čosi absolútne nechutné: Reakcia reštaurácie ju dorazila

No, mňam! Zobraziť galériu (4)
No, mňam! (Zdroj: Yelp/Shawna C)

KALIFORNIA - Jedlo v reštaurácii nemusí byť vždy podľa nášho gusta, ale očakáva sa, že ak personál urobí chybu, ospravedlní sa za ňu a zákazníkovi poskytne adekvátnu kompenzáciu. Istá mladá žena v Kalifornii však narazila vo svojom šaláte na niečo, čo patrí skôr do oblasti zoológie, než zvyčajnej gastronómie a navyše ju absolútne pobúrilo konanie zamestnanca.

FOTO Párik sa tešil na romantickú oslavu: To, čo uvidel v reštaurácii, ho totálne dorazilo

Shawna napísala 14. júna na portál Yelp recenziu, v ktorej sa rozohnila nad svojím nepríjemným gurmánskym zážitkom v reštaurácii v meste West Covina: "Mala som asi štyri sústa a všimla som si, že to chutí trochu inak. Myslela som si, že dresing je trochu trpký, ale po premiešaní šalátu som v ňom našla mŕtvu žabu. Áno, presne tak, ŽABU! V živote som nič podobné nezažila."

FOTO Žena našla v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Yelp/Shawna C)

Keď Shawna manažérovi reštaurácie vysvetlila, čo sa stalo, ponúkol jej náhradné jedlo, no ona to odmietla s tým, že tu už viac jesť nebude. Opýtala sa ho taktiež, či zeleninu, ktorá vraj pochádza od dodávateľa, pred podávaním vôbec neumývajú, keď na žabu nenarazili.

FOTO Žena našla v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Yelp/Shawna C)

"Povedala som mu, že tá žaba by mohla obsahovať salmonelu a kto vie, ako dlho bola vo vrecku," dodala Shawna s tým, že onedlho sa odohrala ďalšia vec, ktorá ju ešte viac rozčúlila. Nielenže reštaurácia spôsobila jej a jej kamarátom zjavný gastronomický šok, ale neodpustili im ani skonzumované nápoje, čiže dokopy tri pivá, ktoré museli zaplatiť.

Shawna sa nenechala odradiť reakciou manažéra.
Zobraziť galériu (4)
Shawna sa nenechala odradiť reakciou manažéra.  (Zdroj: Yelp/Shawna C)

Po tom, čo Shawna hovorila spoločnosťou, ktorá reštauráciu prevádzkuje, jej bol ponúknutý darčekový poukaz vo výške 50 dolárov, ktorý považovala skôr za vtip. Napokon sa za vzniknutú situáciu ospravedlnila samotná generálna riaditeľka spoločnosti, ktorá navyše poskytla ubezpečenie, že začali s interným vyšetrovaním a komunikujú aj s ich dodávateľmi a distribútormi.

Viac o téme: ReštauráciaŽaba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu