Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto je dedička Ryanairu: Multimilionárka Danielle (33) stále lieta nízkonákladovkami

Danielle Ryanová Zobraziť galériu (3)
Danielle Ryanová (Zdroj: Twitter, Instagram)

LONDÝN - Danielle Ryanová, dedička leteckej nízkonákladovej spoločnosti Ryanair, získala pred desiatimi rokmi časť z obrovského rodinného bohatstva vo výške 680 miliónov libier (cca 780 miliónov eur). Napriek tomu, že má k dispozícii neuveriteľné množstvo peňazí, nesnaží sa ich hlavne utrácať, ale stala sa z nej podnikateľka, ktorá sa drží nohami pri zemi.

Žena (27) sa pri lete z Prahy poliala horúcim čajom: Ryanair jej musí zaplatiť 10 500 eur

Mladá mamička dvoch detí je vnučkou zakladateľa Ryanairu Tonyho Ryana. Po smrti svojho otca Cathala zdedila popri svojich troch súrodencoch a dvoch otcových mladších bratoch značnú sumu. Tohtoročný Sunday Times ich rodinu zaradil na 19. priečku v zozname najbohatších Írov.

Multimilionárka, ktorá sa v roku 2012 vydala za bývalého právnika Richarda Bourkea, stále cestuje so spoločnosťou Ryanair a podľa portálu thesun.co,uk namiesto luxusných fotografií z ciest zverejňuje na sociálnych sieťach zábery plné obrazov súčasného umenia.

Toto je dedička Ryanairu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter, Instagram)

Danielle, ktorá sa narodila v Dubline v roku 1983 írskemu pilotovi a stevardke s nemecko-srílanskými koreňmi, nudia zábavky boháčov a radšej sa venuje iným projektom. Najnovšie vydáva vreckových turistických sprievodcov po piatich mestách, pričom nemá problém označiť hostel v Lisabone za lepší než akýkoľvek päťhviezdičkový hotel.

Danielle si vraj uvedomuje, že jej rodina nie je práve modelom priemernosti a obyčajnosti, ale vždy vedela, že akékoľvek peniaze, ktoré získala, boli výsledkom tvrdej práce a odhodlania. Rozmaznanosť si nemohla dovoliť.

Toto je dedička Ryanairu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter, Instagram)

Dedička, ktorá v súčasnosti žije v Beverly Hills, pred štyrmi rokmi založila vlastnú spoločnosť, ktorej súčasťou je vydavateľstvo aj tvorba filmov. Ide o oblasti, ktoré sú jej srdcu blízke. Vyštudovala totiž  Kráľovskú akadémiu dramatického umenia (RADA) v Londýne a založila The Lir - Národnú akadémiu výtvarného umenia v spolupráci s Trinity College v Dubline a RADA.

Viac o téme: DedičkaRyanairDanielle Ryanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu