Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kamarátky sa chceli na Malorke rozlúčiť so slobodou: Vykopli ich z lietadla, kvôli NÁPISU na tričku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

EAST MIDLANDS - Skupina takmer dvoch desiatok žien bola vyhnaná z lietadla kvôli nápisom, ktoré mali uvedené na tričku. Ignorovali predošlé varovania pracovníkov leteckej spoločnosti, ktorí sa nakoniec rozhodli, že ich nenechajú odletieť. Podľa žien išlo o čistú buzeráciu.

Osemnásť Angličaniek sa v pondelok vybralo na letisko East Midlands, aby odtiaľto spoločnosťou Jet2 odletelo na Malorku, kde sa mala konať rozlúčka so slobodou jednej z nich. Zamestnanci letiska ich ale stopli a oznámili, že majú na sebe oblečené tričká s hanlivým nápisom "Bitches On Tour" (Šte*ky na výlete). Ženy požiadali, aby sa buď prezliekli alebo aspoň na seba obliekli niečo, čo nápis zakryje. 

Tričko zozadu
Zobraziť galériu (3)
Tričko zozadu  (Zdroj: profimedia.sk)

Týmto sa zdalo byť všetko vybavené. Cestujúce prešli bezpečnostnou kontrolou a nasadli do lietadla. Tam sa ale spor opäť oživil, pretože niektoré zo žien si dali dolu svetre, takže nápis bol opäť vidieť, hoci ho mali na chrbte. Letušky im preto oznámili, že budú musieť vystúpiť. Ich kamarátkam, ktoré ostali na palube, sa to zdalo nepochopiteľné. "Niektoré kamarátky sa vyzliekli, ale sedeli, takže nápis na chrbte nebol vôbec vidieť. Nepili sme, neboli sme hlučné, tak nechápeme, čo im vadilo," povedala členka skupiny, Lauren Clarková (36). 

Tričko spredu
Zobraziť galériu (3)
Tričko spredu  (Zdroj: profimedia.sk)

Nakoniec museli odísť z lietadla všetky ženy, ktoré, navyše, keď stále chceli odletieť do Španielska, si museli kúpiť novú letenku. Nakoniec odleteli z úplne iných letísk, než bolo to pôvodné. 

Leteli na Slovensko, aby sa rozlúčili so slobodou: Poznáme dôvod hádky Britov v lietadle Ryanairu

Hovorkyňa Jet2 uviedla, že aerolinky nemali inú možnosť než ženy poslať preč. "Viackrát boli upozornené, aj samotnou políciou, na to, aby si nápis zakryli, ale ony to ignorovali, takže naša spoločnosť nemala na výber." 

Viac o téme: MalorkaAerolinkyRozlúčka so slobodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu