Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blondínka obšťastnila 10-tisíc mužov: Rady, po ktorých vám muži budú zobať z ruky

Gwyneth Montenegrová Zobraziť galériu (3)
Gwyneth Montenegrová

CANBERRA - Gwyneth Montenegrová svojrázne tvrdí, že vie, čo muži chcú. Vyhlasuje o sebe, že jej cez posteľ prešlo viac ako 10-tisíc mužov. Obrovské číslo? Táto kňažka lásky vraj pozná tajomstvo mužskej túžby.

Prvýkrát vstúpila noha nevinnej Gwyneth Montenegrovej do nevestinca, keď mala 21 rokov. Už vtedy ju zlákala vidina zarábať tisíc dolárov za hodinu. Nasledovalo 12 rokov práce v sexpriemysle, po ktorých sa Gwyneth rozhodla sexuálne služby už neposkytovať.

FOTO Claudia (34) urobila razantný krok: Z úspešnej právničky sa stala luxusnou prostitútkou

Teraz sa bývalá prostitútka venuje problematike neurolingvistického poradenstva a osobnému motivátorstvu. Učí ženy rozumieť mužom a dať im to, čo chcú, bez toho, aby ženy strádali. Ženy učí tajomstvu zvodnosti. Súčasne je otvorená zodpovedať všetky otázky, ktoré sa týkajú reality sexuálnej práce.

Promiskuita mala temnú príčinu

Gwyneth smutne priznáva, že si vo svojich 18 rokoch nikdy nevedela predstaviť, že bude robiť prostitútku. Jedného dňa sa jej však stala návšteva nočného klubu osudnou a znásilnil ju gang niekoľkých mužov. Vtedy sa to celé začalo. Udalosť v nej ale vyvolala ambivalentný vzťah k jej ženskosti. Mladá žena začala byť promiskuitná. Jej kariéra prostitútky sa rozbehla celkom prirodzene.

Blondínka obšťastnila 10-tisíc mužov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Official Gwyneth Montenegro Fanpage)

Podľa Gwyneth má väčšina mužov celkom normálne sexuálne fantázie. Výstredný sex či hračky lákajú len malé percento mužov. Mnohí muži nie sú k sexu motivovaní len fyzicky, myslí si. Bývalej prostitútke sa viackrát stalo, že ju muži vyhľadali len preto, aby sa mali komu zdôveriť. Veľká časť práce bola podľa nej aj o psychologickom prístupe. Ženy by preto nemali zabúdať na to, že aj muži majú dušu.

Rada, ktorá ženám môže zachrániť kožu

Muži prostitútky vyhľadávajú aj vtedy, keď sa cítia byť oslabení vo vzťahu a trpí ich mužnosť, vysvetľuje. Niektorí z nich potrebujú mať pocit kontroly nad ženou a tú získavajú aj prostredníctvom sexuálnych hier, uviedla v rozhovore pre News.com.au.

Blondínka obšťastnila 10-tisíc mužov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Official Gwyneth Montenegro Fanpage)

Ak sú ženy zmätené z mužského správania a nerozumejú mu, Gwyneth im radí, aby sa na veci snažili pozrieť viac objektívne. Sledujte, ako sa muž správa, aké podnety z neho čítate, a potom sa rozhodnite, či bude krátkodobou alebo dlhodobou záležitosťou.

Viac o téme: SexProstitútkaGwyneth MontenegrováTajomstvo mužskej túžby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu