Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neodvysielané zábery zábavnej šou plné sexu: VIDEO Najlepšie hlášky z 5 proti 5

Zábavná relácia 5 proti 5 Zobraziť galériu (2)
Zábavná relácia 5 proti 5 (Zdroj: YouTube/ 5 proti 5)

BRATISLAVA - Nakrúcanie obľúbenej zábavnej relácii 5 proti 5 sa nezaobíde bez poriadnej dávky smiechu. Zábery ktoré neboli odvysielané človeka pobúria alebo sa dobre pobaví. Niektorí súťažiaci si servítku pred ústa nedávajú a mnohokrát z nich vykĺzne aj to, čo by nechceli. Sexuálne a dvojzmyselné narážky sú pravidlom. Čo je ale dôležité, moderátor sa nikdy nenechá zaskočiť a jeho reakcie stoja jednoducho zato.

Kto by nepoznal Andreja Bičana a jeho dnes už legendárnu zábavnú reláciu 5 proti 5?! Už niekoľko rokov sa každý pracovný deň pravidelne tento program vysiela na obrazovkách RTVS. Vysielanie relácie je časovo obmedzené a preto treba vybrať tie najvhodnejšie zábery. Televízny diváci sú tak ochudobnení o to, čo sa v štúdiu naozaj odohráva.

Neodvysielané zábery zábavnej šou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/5 proti 5)

Prítomní diváci, štáb, súťažiaci a v neposlednom rade moderátor sa v niektorých momentoch poriadne nasmejú. Príslušníci súťažných rodín totiž niekedy poriadne perlia. Treba priznať, že väčšinou ide o odpovede, ktoré majú sexuálny podtón. To ale nie je všetko. Vtipné sú aj Bičanové reakcie a treba povedať, že ten sa nedá v žiadnom prípade zahanbiť. Či už reaguje slovne, gestami alebo mimikou. Treba to jednoducho vidieť a počuť na vlastné oči a uši.

Zostrih 5 proti 5

Viac o téme: ReláciaRTVS5 proti 5
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu