Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Turistu načapali pri švédskej trojke vo vírivke: Pozor, nezničte si dovolenku v raji ako on

Prichytený pri čine. Zobraziť galériu (2)
Prichytený pri čine. (Zdroj: polícia)

PATTAYA - Výlety Západniarov za prostitútkami do Thajska sa nemusia vždy skončiť iba sexuálnym potešením za lacný peniaz. Dovolenkári by si mali dávať dobrý pozor na to, s kým a kde sa oddajú posteľným radovánkam. Vojenské razie v bordeloch totiž nie sú ničím výnimočným a záujemcovia o fyzickú lásku by mohli dopadnúť rovnako ponižujúco, ako muž na nasledujúcich fotografiách.

DESIVÉ V Nemecku vyčíňa nový Jack Rozparovač: Vraždí prostitútky na FOTO, polícia je zúfalá

Neidentifikovaný muž zo Západu v pondelok večer najprv popíjal v klube Rioja v Pattayi a potom zobral dve dvadsiatničky do súkromnej izby.  Za hodinu v jacuzzi s mladými dievčatami zaplatil podľa portálu MailOnline 3000 bahtov, čo je prepočte okolo 80 eur.

Thajské úrady však nedávno zakázali otváranie nových striptízových klubov v meste a zároveň pokračujú s vykonávaním razií v baroch, aby zabránili prostitúcii.

Policajní a armádni dôstojníci počas prehliadky v podniku našli na prízemí popíjať 15 sexuálnych pracovníčok so zákazníkmi, jedna obšťastňovala klienta v posteli na poschodí a v poslednej miestnosti naďabili na turistu vo vírivke, ako pije pivo, fajčí cigaretu a dostáva orál od nahej ženy, zatiaľ čo druhá sa prizerá.

"Toto bola ďalšia úspešná operácia. Nemôžeme takéto veci pripustiť v Pattayi. Toto je rezort pre rodiny s deťmi všetkých vekových kategórií. Budeme pokračovať v ďalších akciách na vyčistenie oblasti," uviedol miestny policajný šéf, plukovník Apichai Klobpetch.

Dôstojníci v klube objavili aj kondómy, lubrikanty a sexuálne hračky. Žena (52), ktorá mala podnik na starosti, bola zatknutá a odvedená na výsluch. Ten musela podstúpiť aj trojica z vírivky, ktorá však najprv zaodela svoju "cudnosť".

Viac o téme: DovolenkaProstitúciaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu