Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO + VIDEO Jar robí s ľuďmi divy: Sex na miestach, kde sa to nepatrí

Necudná scéna v Thajsku Zobraziť galériu (2)
Necudná scéna v Thajsku (Zdroj: Facebook)

KENT - Jar je už v plnom prúde, čo sa odráža aj na samotných ľuďoch tak, že v nich prebúdza tie najintímnejšie pudy. A to aj na miestach, kde sa to jednoducho nepatrí. Tento týždeň Google nachytal jeden párik, ako si to rozdával na parkovisku pri reštaurácii.

Tridsaťsedemročný muž pod vplyvom marihuany a jeho o rok mladšia spoločníčka boli v americkom štáte Washington zatknutí po tom, ako ich nahlásili hostia reštaurácie. Tí boli zhrození z toho, že dvojica okolo pol dvanástej pred obedom sexovala v aute hneď vedľa, neberúc do úvahy fakt, že sú každému na očiach. Podľa očitých svedkov bola žena nahá a muž mal stiahnuté nohavice, pričom sa pokúšali milovať vo viacerých sexuálnych polohách. 

FOTO + VIDEO Jar
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google maps)

Polícia zistila, že zadržaná žena má už na svojom konte viacero priestupkov týkajúcich sa obnažovania na verejnosti. Navyše pri príchode strážnikov im nehanebne ukázala vagínu a vytiahla z nej púpavu. 

V poslednom čase akoby sa roztrhlo vrece so sexuchtivými pármi, ktorí cítia potrebu robiť to na verejnosti. Pred pár dňami k takémuto "incidentu" došlo rovno v našom hlavnom meste, kde čitateľ nakrútil milencov, ako sexujú pod mostom v Petržalke. 

Minulý týždeň zas vyvolala pohoršenie dvojica, ktorá sa venovala tej najintímnejšej činnosti na pláži v austrálskom Sydney. Je síce pravda, že na piesku ležali sami, ale okolo sa prechádzalo množstvo ľudí, ktorí si ich s chuťou nakrútili na mobil. 

Zákon porušili aj dvaja zahraniční turisti, ktorí sa milovali pri ceste na thajskom ostrove Koh Samui. Miestna polícia sa ich teraz snaží vypátrať, aby im mohla napariť pokutu. 

FOTO + VIDEO Jar
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Sex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu