Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž z Česka navaril na Valentína partnerke obed: FOTO Stačila jedna jej otázka a nastalo peklo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

JABLONECKO - Hoci od sviatku zamilovaných, sv. Valentína, ubehol už skoro mesiac, neblahé spomienky naň má určite stále istá žena z Česka. Práve v tento deň sa s ňou chcel udobriť jej 45-ročný partner, s ktorým sa rozišla kvôli jeho výbušnej povahe a predovšetkým kvôli tomu, že ho už viac nechcela živiť. Nikde nepracoval a ona sa v prvom rade potrebovala postarať o seba a svoju malú dcérku. Zmierenie však dopadlo úplne inak, ako bolo pôvodné plánované. Stačila jedna otázka a mužovi z Jablonca teraz hrozí až rok za mrežami.

Veľká výstraha pre tých, ktorí randia cez internet: Hororový prípad v Brne, žena vyskočila z okna

Ako informovala vo štvrtok česká polícia na svojom webe, podozrivý prišiel 14. februára do ženinho bytu s veľkým očakávaním na zmierenie. Spočiatku sa preto snažil ukázať v tom najlepšom svetle. Doniesol jej darček a uvaril obed. Domnieval sa, že je všetko v poriadku, ale nebolo. Ženu aj napriek jeho snaženiu najviac zaujímalo, či si už zohnal prácu.

"Keď túto tému otvorila, romantik sa premenil na domáceho agresora, chytil ju pod krkom a začal ju škrtiť. Pritom na ňu kričal také veci, že ju na smrť vydesil. Pustil ju až po tom, čo začala plakať jej malá dcéra. Následne utiekol von, ale aj keď za ním ihneď zamkla dvere, znovu sa do jej bytu vrátil. Na jej súhlas nečakal, vykopol vstupné dvere a vošiel," uviedla policajná hovorkyňa Libereckého kraja Ivana Baláková.

Aj takto to vyzeralo v domácnosti po incidente.
Zobraziť galériu (2)
Aj takto to vyzeralo v domácnosti po incidente.  (Zdroj: Polícia ČR)

Než domácnosť definitívne opustil, roztrieskal časť vybavenia kuchyne vrátane tanierov, dojčenskej fľaše, rýchlovarnej kanvice a mikrovlnnej rúry. Škodu žena odhadla na 2 800 českých korún (cca 110 eur). Po svojom vyčíňaní nakoniec pred domom počkal na policajtov, pretože vedel, že ho budú hľadať.

"K incidentu sa nijako podrobne nevyjadril, avšak na základe nazhromaždených dôkazov a svedeckých výpovedí sme mu už v skrátenom prípravnom konaní oznámili podozrenie zo spáchania prečinu nebezpečného vyhrážania, za čo ho môže súd poslať na rok do väzenia," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: OslavaTýranieNásilieBitkaValentín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu