Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľká výstraha pre tých, ktorí randia cez internet: Hororový prípad v Brne, žena vyskočila z okna

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRNO - Muž v Brne podľa polície dusil a zviazal ženu, s ktorou sa zoznámil prostredníctvom internetu, vyskočila pred ním z okna. Po páde z niekoľkých metrov sa zranila, skončila v nemocnici. Tridsaťdvaročného muža polícia obvinila z lúpeže a zbavenia osobnej slobody, uviedol dnes na policajnom webe hovorca Pavel Šváb. Polícia nabáda k opatrnosti pri zoznamovaní cez internet.

Romantické rande sa zvrhlo na horor: Najprv východ slnka, potom chlap dievčinu totálne zaskočil

Policajti v brnianskej Dobrovského ulici zasahovali v pondelok večer. Svedkovia im nahlásili, že tam žena vyskočila z okna. Pri výpovedi uviedla, že bola na návšteve u známeho, ktorý ju zviazal a dusil. Podozrivého muža policajti zadržali. Dámsku návštevu priznal, policajtom ale tvrdil, že odišla už pred niekoľkými hodinami. "Z doterajšieho vyšetrovania je zrejmé, že sa dvojica zoznámila cez sociálnu sieť," uviedol hovorca.

Žena vypovedala, že potom, čo ju muž dusil, upadla do bezvedomia, prebrala sa priviazaná k posteli. Policajtom povedala, že ju agresor chodil kontrolovať, ale nič od nej nechcel. Keď sa nemohla brániť, vzal jej mobilný telefón, doklady, peniaze a zložil jej topánky. Po dlhšej snahe sa jej ale podarilo uvoľniť z pút.

Veľká výstraha pre tých,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Pod návalom pochopiteľného strachu o život sa vyšplhala do strešného okna, kde kričala o pomoc. V momente, keď sa k nej priblížil obvinený, potom z okna vyskočila. Pri páde utrpela poranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice," uviedol Šváb.

Polícia nabáda pri zoznamovaní cez internet k opatrnosti. Prvé reálne stretnutie by sa malo vždy uskutočniť na verejných miestach.

Viac o téme: StretnutieRandeInternet Brno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu