Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študent (17) na hodine neustále vyrušoval: POMSTA otca, ktorá ho totálne strápnila

Bradley dohliada na svojho syna
Bradley dohliada na svojho syna (Zdroj: Twitter)

ROCKWALL - Asi každý z nás dostal aspoň raz v škole poznámku, no rodičia to určite neriešili tak, ako jeden otec z amerického štátu Texas. Keď sa od učiteľa svojho syna dozvedel, že nedáva na hodine pozor, prišiel sa na to pozrieť osobne.

Učiteľ fyziky na strednej škole Rockwall-Heath High School sa posťažoval, že sedemnásťročný Brad Howard sa na jeho hodinách nevie vpratať do kože a nepočúva výklad učiva. Niekoľkokrát o tom preto informoval chlapcovho otca, Bradleyho. Ten synovi dohovoril a povedal, že ak sa jeho správanie nezlepší, zájde do školy a presvedčí sa o tom osobne. A tak sa aj stalo. 

Poznámky zo žiackych knižiek vyvolali šialenstvo: Toto sú najlepšie hlášky učiteľov všetkých čias

Brad prišiel pred pár dňami ráno do školy a najprv si to vôbec nevšimol. Len pozdravil spolužiakov a sadol si za svoju lavicu. No potom si všimol, že vedľa neho sedí známa tvár - jeho vlastný otec. "Nič sme mu nepovedali. Sedel som vedľa jeho lavice, keď prišiel do triedy. Spočiatku ma vôbec nevidel, no keď ma zbadal, bol v poriadnom šoku," povedal Bradley miestnej televízii NBCDFW. 

Študent (17) na hodine
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

Howard starší bol medzi toľkými tínedžermi trochu nervózny, ale jeho bizarné gesto sa nakoniec vyplatilo. Brad mladší totiž vyhlásil, že ho otec strápnil dostatočne na to, aby prestal na vyučovaní vyrušovať. Jeho sestra to nakoniec zaklincovala tým, že zverejnila fotku oboch na Twitteri. ​

Viac o téme: ŠtudentUčiteľVyučovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu