Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkurióznejší zásah českej polície: FOTO Muž uviazol v kanále, do ktorého skočil šípku

Mužovi ostali trčať len nohy. Zobraziť galériu (2)
Mužovi ostali trčať len nohy. (Zdroj: Mestská polícia Teplice)

TEPLICE - Policajti z českého mesta Teplice môžu hovoriť o jednom z najbizarnejších zásahov vo svojej kariére. Z kanála vyťahovali muža, ktorý doň dobrovoľne skočil! Z otvoru mu trčali len nohy.

Vozidlo policajnej hliadky v pondelok zastavil obyvateľ Teplic s tým, že z neďalekého kanála započul volanie o pomoc. Mužom zákona opísal, že v jeho útrobách uviazol nejaký muž. Keď hliadka dorazila na miesto, čakal ju bizarný pohľad – mužovi trčali z kanála len nohy, jedna bosá a druhá obutá.

Kuriózny prípad z Česka: Žena sa vyzliekla na párty, stratila šaty a odišla nahá

Ešte bizarnejšie však bolo objasnenie „nehody“. Muž, ktorého policajti chytili za nohy a vytiahli von, im povedal, že skočil do kanála „šípku“. Zdalo sa mu totiž, že sa na dne otvoru leskne zlatá retiazka, a tak ju chcel vyloviť. Ukázalo sa však, že to bola len halucinácia.

Najkurióznejší zásah českej polície:
Zobraziť galériu (2)

Podľa českých médií išlo o miestneho muža bez domova, ktorý kanál otvoril, hlavou napred skočil do rúry a uviazol v nej. Našťastie, okrem boľavej hrče na hlave sa mu nič vážnejšie nestalo. Teplickí policajti prípad uzavreli slovami, že vo svojej kariére ešte nič šialenejšie nezažili.

Viac o téme: KanálKuriozita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu