Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tomáš si chcel v dome nebohých rodičov pozrieť s kamarátmi film: Niečo ich vystrašilo na smrť

Hore na poschodí je spálňa Zobraziť galériu (3)
Hore na poschodí je spálňa (Zdroj: SGH)

TVRDOŠOVCE - Tomášovi pred časom vzala choroba mamu aj otca. Odvtedy, nielenže sa musel vyrovnávať so stratou oboch rodičov, ale zažíval aj veci, ktoré sa nedali vysvetliť. Preto do svojho domu pozval odborníkov, aby zistili viac.

Členovia Slovak Ghost Hunters sa začiatkom roka vybrali do Tvrdošoviec, kam ich pozval Tomáš. Tomu pred rokmi na vážnu chorobu zomreli obaja rodičia. V dome, kde všetci spolu žili, už nebýva, presťahoval sa k príbuzným. Odvtedy do domu párkrát zašiel so svojimi kamarátmi, aby strávili pohodový večer pri filme či debate, no po tom, ako tam zažili nevysvetliteľné veci, s tým prestali. 

Tomáš si chcel v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SGH)

Na hornom poschodí sa nachádza spálňa, v ktorej ku koncu svojho života trávila všetok čas Tomášova mama. Pred smrťou mávala silné záchvaty kašľa. A práve takýto záchvat raz počula vychádzať priamo zo spálne Tomášova kamarátka, keď vychádzala z toalety. V spálni ale nikto nebol. Okrem toho o chvíľu nato počuli kamaráti v dome neznáme kroky. Pozreli sa na schodisko, ale nikoho nevideli. Kroky smerovali zdola hore a boli veľmi hlasné. Podľa Tomáša tak chodila jeho mama, pretože ešte keď žila, nosila dreváky, ktoré pri chôdzi vydávajú veľký hluk. 

Tomáš si chcel v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SGH)

Jaskyne na Morave mali ukrývať nadprirodzené tajomstvá: Lovci duchov odhalili pravdu

Lovci duchov teda prišli vyšetriť, či v dome naozaj pôsobí nejaká paranormálna entita. Dom je veľký, pekný, ale opustený. Nainštalovali tam kamery a dom nachvíľu opustili. Keď sa vrátili, pokúsili sa skontaktovať s duchmi rodičov. Úspešne. "Vyzvali sme Tomáša, aby položil otázku po maďarsky. Spýtal sa, či sú jeho rodičia s nami. Dostali sme odpoveď, že áno. Potom sa opýtal, či im chýba a dostal rovnakú odpoveď," opisuje vyšetrovanie Matej. 

Tomáš si chcel v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SGH)

Spolu s ostatnými členmi sa potom presunuli do spoločenskej miestnosti, kde aj oni jasne začuli hlasný kašeľ vychádzajúci zhora zo spálne. Vyšetrovanie ukončili v noci s poznaním, že v dome naozaj pôsobia paranormálne entity, zrejme duše Tomášových rodičov. 

Viac o téme: Paranormálny javLovci duchovSlovak ghost hunters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu