Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Muž mal v lese odfotografovať záhadné dievča

Je to duch? Zobraziť galériu (2)
Je to duch? (Zdroj: WTEN )

CAMBRIDGE - Strašidelný záber natočený lovcom v lese vyvolal divoké teórie medzi miestnymi obyvateľmi. Zrnitá snímka ukazuje malé dievča, ktoré sa hrá v prírode, no jej postava je takmer priezračná.

Študentka nakrúcala VIDEO z izby: Keď uvidela, čo žije pod posteľou, skamenela od hrôzy

Majiteľ pozemku a lovec v Cambridge v štáte New York sa rozhodol zistiť, či sa mu po ňom potulujú ľudia a tak umiestnil v lese kameru. Na nej neskôr našiel veľmi záhadný obrázok, no nikto z miestnych obyvateľov na ňom nedokázal identifikovať, čo je to za dievčatko.

FOTO Muž mal v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: WTEN )

"Prežil som tu celý môj život a nikdy som nepočul o duchovi, ktorý by pobehoval po lese. Pôvodne sme len chceli zistiť, koho je to dieťa," uviedol šéf policajného zboru Cambridge-Greenwich George Bell pre News10.

Polícii sa však podarilo rozdúchať medzi ľuďmi konšpiračné teórie, ktoré sa šírili aj na sociálnych sieťach. Ich užívatelia sa preli o to, či je to duch alebo nie je a policajný šéf bol bombardovaný telefonátmi.

George Bell
Zobraziť galériu (2)
George Bell  (Zdroj: WTEN )

Tania Woodwardová, predsedníčka Greenwichského paranormálneho výskumného tímu, pre WTEN uviedla, že v tejto oblasti je veľa paranormálnych aktivít, avšak miestny podnikateľ už volal na políciu, aby je oznámil, že to bola jeho vnučka. Muži zákona však musia toto tvrdenie ešte overiť.

Viac o téme: Duch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu