Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Leona (24) si nechala napichať pery: Keď ju zbadala matka, povracala sa od hrôzy

Leonine pery vyzeralo naozaj nevábne. Zobraziť galériu (2)
Leonine pery vyzeralo naozaj nevábne. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Leona Omalleyová z anglického Wiganu si nechala na klinike štyrikrát vpichnúť do perí výplň a vždy bola spokojná. Piaty raz sa však rozhodla, že procedúru podstúpi doma. Na internete si našla kozmetičku, pozrela si výsledky jej práce a zohľadnila aj nižšiu cenu - 180 libier (cca 210 eur) za 1 ml roztoku. Po zákroku, ktorý podstúpila krátko pred Vianocami, jej však pery natoľko napuchli, že skončila na ošetrení v nemocnici a keď ju podľa jej slov zbadala matka, urobilo sa jej zle.

Mení sa na plastikové monštrum: Zúfalá superstaristka to už preháňa!

Leona tvrdí, že kozmetička nedodržala zásady správnej hygieny, nemala rukavice, ihly boli namiesto sterilného obalu umiestnené v plastovom vrecku a použila detské obrúsky namiesto antiseptických. Taktiež jej údajne celú dávku vpichla do pier na jedenkrát, čo jej spôsobilo nesmiernu bolesť a zväčšili sa jej do takej miery, že nemohla ani hovoriť, ani sa napiť.

Nešťastná mladá mamička skončila nakoniec v sanitke, ktorá ju zobrala do nemocnice. Prežila posttraumatický stres a triasla sa na celom tele. Ošetrenie si vyžiadalo šesť hodín, kedy jej lekári podali stereoidy a musela ich užívať aj ďalších desať dní.

Leona pre portál MailOnline uviedla, že spočiatku nemala v úmysle o svojom nešťastí povedať mame, pretože jej sa nikdy nepáčilo, že si necháva napichať pery, ale napokon to predsa len urobila. "Keď ma mama uvidela, zdvihol sa jej žalúdok a prišla nevoľnosť. Otec bol skutočne nahnevaný. Môj priateľ mal o mňa naozajstný strach a deti boli traumatizované tým, čo videli," dodala Angličanka.

Leona (24) si nechala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po troch dňoch je pery trochu odpuchli, ale na podobný zákrok sa už bojí ísť. Ženy preto upozorňuje, aby si urobili podrobný prieskum, než sa nechajú zlákať peknými fotografiami.

Kozmetický lekár radí, aby nehľadali najlacnejšiu alternatívu, ale zohľadňovali kvalitu produktu, skúsenosti a odbornú prípravu. Zákrok by podľa neho nemali vykonávať medicínsky nevzdelaní ľudia, ako napríklad kozmetičky, ktoré nevedia reagovať na prípadné komplikácie.

Kozmetička, ktorá Leone procedúru poskytla, sa ohradila, že všetky tvrdenia o zlej hygiene sú výmysly.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu