Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bývalá markizáčka so zohyzdenými perami: Simona, preboha, nestačilo ti?!

Simona Butinová si kedysi kvôli perám vytrpela svoje... Nedávno si ich však zjavne dala zväčšiť znova. Zobraziť galériu (11)
Simona Butinová si kedysi kvôli perám vytrpela svoje... Nedávno si ich však zjavne dala zväčšiť znova. (Zdroj: archív S.B./Facebook S.B.)

BRATISLAVA - Opäť pokúša šťastie?! Simona Butinová (24) sa do povedomia verejnosti dostala pred štyrmi rokmi, keď hore bez moderovala športové spravodajstvo na televízii Dajto. Neskôr na seba upozornila ešte zopárkrát a podstatnú úlohu v tom zohrali aj jej megaveľké pery. Jedno zo zväčšení na klinike krásy totiž dopadlo tak katastrofálne, že jej ústa zostali doslova zohyzdené. No tmavovláska si zjavne nedá povedať!

Meno Simony Butinovej nie je verejnosti neznáme. Pred štyrmi rokmi moderovala na markizáckej Dajto Sexy šport, potom sa objavila v jojkárskych Nákupných maniačkach a upozornila na seba aj svojou účasťou na známom českom pornokastingu. No neraz sa do médií dostala aj vďaka svojim plastickým vylepšeniam, ktoré nie vždy dopadli na výbornú.


Odstračujúce FOTO bývalej markizáčky: Napichané pery z nej urobili monštrum!


Práve naopak... Pred tromi rokmi sa na verejnosť dostali Simonine odstrašujúce fotky po jednom zo zväčšení pier. Ako sama priznala, začali sa jej v nich robiť malé hrčky, pera klesla, nedalo sa s ňou vôbec hýbať, artikulovať a ani sa usmievať. Navyše vďaka nej čiernovláska vyzerala doslova ako taká príšera.

O to väčším prekvapením je, že sa mladá Slovenka z tejto nepríjemnej skúsenosti zjavne nepoučila. Na sociálnej sieti Facebook sa totiž pýši novými fotkami, na ktorých jej pery vyzerajú opäť o niečo väčšie. Zdá sa teda, že sa Butinová opäť rozhodla svoju pýchu trochu prifúknuť. No zostáva len dúfať, že sa to tentokrát zaobíde bez podobných komplikácií.

Simona Butinová si zjavne dala opäť zväčšiť pery.
Zobraziť galériu (11)
Simona Butinová si zjavne dala opäť zväčšiť pery.  (Zdroj: Facebook S.B.)

Simona Butinová má dnes doslova megaveľké pery.
Zobraziť galériu (11)
Simona Butinová má dnes doslova megaveľké pery.  (Zdroj: Facebook S.B.)

Viac o téme: Simona Butinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu