Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladík (20) s opicou napísal šéfovi, že nepríde do práce: Bola nedeľa, tá ODPOVEĎ stojí za to

Mark sa prerátal, bol stále víkend Zobraziť galériu (2)
Mark sa prerátal, bol stále víkend (Zdroj: Twitter)

GLASGOW - Dvadsaťročný Mark McLelland napísal svojmu šéfovi s tým, že nemôže ísť do práce, lebo má nejaké zdravotné potiaže. Malo to ale jednu chybu, bola nedeľa. Jeho nadriadený to ale nebral do úvahy a mladíkovi to dal pekne vyžrať. Prečítajte si, čo mu odpísal.

Rodený Glasgowčan Mark bol v piatok na párty a v pití pokračoval aj v sobotu. Tak sa stalo, že úplne stratil pojem o tom, aký deň vlastne bol. Bol v tom, že už je pondelok. A keďže mu vôbec nebolo dobre, napísal šéfovi, že si berie deň voľna. "Greig, je to v pohode, keď dnes neprídem do práce? Mám hnačku."

Mladík (20) s opicou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Greig ale hneď prekukol Markove zámery a že mu ide len o to, aby sa ulial z práce, a len mu stroho odpísal: "Po prvé, vymysli si lepšiu výhovorku než hnačka, to je tá najhoršia výhovorka. Po druhé, je nedeľa ty pos*atý somár." 

Mladík (20) s opicou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

McLelland so šéfom vychádza veľmi dobre, takže sa na tom neskôr obaja dobre zasmiali. Markov tvít o tom, čo sa stalo, doteraz lajklo už viac ako 24-tisíc užívateľov. Mnohí z nich ho nazvali najlepším vôbec. 

Viac o téme: OpicaVýhovorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu