Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievčina to prehnala s tancom: Keď uvidíte VIDEO, bude vás bolieť zadok aj za ňu

Nie vždy sa oplatí mať Zobraziť galériu (2)
Nie vždy sa oplatí mať "ruku hore". (Zdroj: Twitter/BonnieLeeBrown_)

LONDÝN - Mladá Angličanka mala v pláne vyraziť si v sobotu večer do klubu a pravdepodobne sa tam poriadne odviazať, ale namiesto toho skončila v nemocnici, kde jej zašívali zranenie na veľmi intímnom mieste. Namiesto toho, aby si však túto delikátnu skutočnosť nechala pre seba, rozhodla sa o ňu podeliť s celým svetom, a to prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na sociálnej sieti.

Hlúposť youtubera na VIDEU: Milión ľudí svedkami hororového pádu

Video zachytáva okamih, keď sa Bonnie-Lee Brownová v čiernych minišatách zvŕta so svojou kamarátkou pri hudbe, ale tanečný pohyb, ktorý zrazu predvedie, skončí naozaj neblaho.

Dievčina sa chystala práve stráviť noc vonku s priateľmi a zjavne si nacvičovala rôzne kreácie, no neuvedomila si, že vo chvíli, keď si išla čupnúť, sa za ňou nachádzal "botník" s tyčou trčiacou dohora. Keď urobila drep, roztrhla si nielen oblečenie, ale spôsobila si aj značné zranenie.

Dievčina to prehnala s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/BonnieLeeBrown_)

Bonnie-Lee záznam nahrala na Twitter v pondelok so slovami: "Tak som skončila v sobotu večer s tyčou v zadku a museli mi ho zašiť tromi stehmi. Dostala som aj tetanovku, aký ste mali víkend vy?!" V komentári potom dodala, že netuší, prečo si zvolila práve takýto tanečný prvok, ale tyč nezasiahla to úplne najcitlivejšie miesto, iba samotné pozadie. Jej zadok je vraj teraz taký pomliaždený, až je to neuveriteľné.

Päťsekundový klip bol už na Twitteri preposlaný viac ako 33-tisíckrát a má 70-tisíc lajkov.

Viac o téme: TanecZranenieZadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu