Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladý motorkár (16) utrpel hororové zranenia: Slúchadlá od iPhonu mu takmer urezali hlavu

Bradley po nehode Zobraziť galériu (2)
Bradley po nehode

QUEENSLAND – Pri náraze do plotu prišiel Bradley Willoughby takmer o hlavu. Slúchadlá od iPhonu, ktoré mal pod helmou, sa o plot zachytili a hlboko sa mu zarezali do krku. Havarovaný 16-ročný chlapec mal šťastie, že neprišiel o život.

Tínedžer práve skúšal na motorke skoky cez prekážky, keď ho jazda na plný plyn dohnala až k nárazu do plotu. Po náraze mal podľa Cairnspost.com.au okrem rozrezaného krku vážne zranenú a v členku zlomenú ľavú nohu a viacero tržných rán od ostnatého drôtu, vrátanie hrozivo vyzerajúceho zranenia na boku.

Smrteľné nehody pri robení selfie: Len ťažko uveriť, že ľudia zahynuli takýmto hlúpym spôsobom

Ako povedala pre Couriermail.com.au matka Bradleyho, jeho otec mu slúchadlá vyťahoval z krku. „Nikto z nás si nemyslel, že slúchadlá by mohli byť také nebezpečné,“ povedala Angie Willoughbyová. Medený drôt vo vnútri dokáže prerezať svalstvo. Ani Bradley si nepomyslel, že by sa mu mohli slúchadlá zachytiť o plot pri náraze.

Bradley mal po ošetrení v nemocnici na krku škaredú viac ako 10-centimetrovú jazvu s niekoľkými stehmi. Z rodinnej farmy v Queenslande, kde sa nešťastie udialo, ho musel transportovať vrtuľník. Keď rodičia svojho zraneného syna uvideli prvýkrát, mysleli si, že môžu byť jeho zranenia smrteľné. Lekárom sa však podarilo dať chlapca do poriadku a momentálne sa z hrozivých zranení úspešne zotavuje.

Mladý motorkár (16) utrpel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: print screen cairnspost.com.au)

Viac o téme: NehodaMobilSlúchadláBradley Willoughby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu