Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík chcel pomôcť túlavému psovi: Až dokým si neprečítal ODKAZ na jeho krku

Pes dobrodruh Zobraziť galériu (2)
Pes dobrodruh (Zdroj: Twitter)

LOUISVILLE - Mladý muž náhodne natrafil na túlavého psíka. Srdce mu nedalo a rozhodol sa pomôcť mu. Keď však zistil, prečo je chlpáč na ulici, ostal prekvapený. Dlho netrvalo a fotky s miestnou celebritou zverejnil na sociálnej sieti, kde sa okamžite stali hitom.

Tyler Wilson sa ako v iný deň zastavil na benzínovej pumpe doplniť benzín do svojho auta. Zaujal ho túlajúci sa zlatý labrador. Mladíka prepadla obava týkajúca sa bezpečnosti psíka a tak sa rozhodol zakročiť. Chcel ho vrátiť pôvodnému majiteľovi, no pri pohľade na obojok zostal v šoku. Odkaz, ktorý mal psík na známke by prekvapil asi každého.

Nešlo o informácie aké u psíkov nájdeme bežne. V tomto prípade majiteľ upovedomil nálezcov, aby psíka nechali behať. "Moje meno je Dew. Nestratil som sa. Rád sa túlam. Povedz mi, aby som išiel domov." Tyler priznal, že ho prekvapila dobrodružnosť Dewa. Pred rozlúčením psa objal a odišiel. "Raz som ho videl, obaja sme na seba pozreli a vedel som, že je v poriadku. Bolo to roztomilé. Trošku ma zamokril, keďže bol od dažďa, ale stálo to za to," priznal Tyler.

Mladík chcel pomôcť túlavému
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Mladík si zážitok nenechal pre seba a podelil sa o neho na sociálnej sieti. Zverejnil fotky a reakcia na seba nedala dlho čakať. Množstvo užívateľov reagovalo s úžasom a otázkou, či Dewa poslal domov. Netrvalo dlho a vyšlo najavo, že Dew je miestna celebrita. Pravidelne opúšťa farmu svojich majiteľov, aby preskúmal okolie. Dew ma dokonca vytvorený vlastný účet na facebooku, kde ľudia zverejňujú spoločné fotky a príbehy.

Niektorí užívatelia prejavili obavu o bezpečnosť psíka. Báli sa, aby ho napríklad náhodou nezrazilo auto. Dewova rodina však z týchto obáv upustila a dopriala svojmu miláčikovi dobrodružný život. Chcú, aby si užil spoznávanie nových priateľov, miest a aby šíril lásku. Rodina sa ale poistila a Dew je vybavený prístrojom GPS, na základe ktorého vedia, kde sa ich verný priateľ nachádza za každých okolností. 

Viac o téme: PesDomovObojok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu