Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Majiteľ sledoval stopy deštrukcie, ktoré nechal pes v byte

Ničiteľ Yogi Zobraziť galériu (4)
Ničiteľ Yogi (Zdroj: YouTube)

STOCKPORT - Nemilé prekvapenie čakalo majiteľku ročného psíka. Po príchode domov zažila bielu smršť. Domáci miláčik sa pravdepodobne nudil a tak si našiel zábavu podľa svojho gusta. Najlepší je záver videa, kedy sa pes tvári, akoby sa ho nič okolo netýkalo.

Sophie Robinsonová po prekročení vchodových dverí do svojho domu zažila poriadne veľký šok. Jej domáci miláčik, psík Yogi jej narobil množstvo zbytočnej práce. Všetku pohromu zachytila Sophie na video. Ten, kto má doma takého výmyselníka presne vie, aké má človek pri pohľade na zničenú domácnosť nervy. Čo sa dá ale robiť s tvorom, ktorého milujeme nadovšetko a ten sa nám s láskou takto vypláca? No nič, upratať a veriť, že sa to druhýkrát nestane.

Majiteľ sledoval stopy deštrukcie,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Yogi má jeden rok a evidentne sa sám doma veľmi nudil. Dostal sa k vankúšu naplnenému perím a tento moment využil. "Vedela som, že nie je niečo v poriadku už keď som išla po príjazdovej ceste. Zvyčajne ma totiž čaká v okne a v momente ako ma vidí beží k dverám," spomína Sophie. V ten osudný deň to bolo inak. Sophie vošla domov a po celom dome mala perie. Vysvetlila, že vankúš nechala vo svojej izbe a zabudla zatvoriť dvere. Yogi to teda využil a vybláznil sa.

Majiteľ sledoval stopy deštrukcie,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Ako sama priznala nie je žiadna novinka, že niečo zničil. "Nie je to prvýkrát. Zvyčajne je to ale len kúsok papiera alebo nejaký kartón." Minulý týždeň sa ale podľa jej slov dostal k medvedíkovi z jej detstva a zobral ho do parády. "Chudák medveď. Prežil 20 rokov, štyri mačky a dvoch psov. Teraz čakám na jeho opravu," hovorí Sophie. Čo je ale na situácii najvtipnejšie je posledný záber na Yogiho ležiaceho na pohovke s uľútosteným výrazom na tvári.

Majiteľ sledoval stopy deštrukcie,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

V dome bolo podľa odhadu Sophie okolo 10 000 kúskov peria. Trvalo dlhé dve hodiny, kým sa jej podarilo poupratovať aspoň tie najväčšie hromady. Zbaviť sa jej tohto neporiadku nepodarilo dodnes. "Ešte stále po dome nachádzame stratené perie," zakončila Sophie. 

Viac o téme: PesKatastrofaPrekvapenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu