Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kamaráti na oslavu 18-tky cestovali 1500 km ďaleko: A na druhý deň sa stihli vrátiť do školy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LEICESTER - Čo urobíte ako prvé, akonáhle dosiahnete osemnásť rokov? Idete do baru a poriadne to oslávite alebo do obchodu a kúpite si zásoby sám? Dvaja mladíci z Veľkej Británie sa rozhodli ešte viac pritvrdiť. Nestačilo im sedieť v krčme s pohárom piva v ruke a vreckom čipsov pred sebou. Chceli žiť.

Študenti Daniel a Amarni nedávno dosiahli plnoletosť a chceli to patrične osláviť. Ráno 8. decembra ešte išli do školy, no odtiaľ smerovali ich kroky priamo na letisko, kde si kúpili lacné letenky od Ryanairu do Alicante. Tam to dvojica poriadne roztočila. 

Kamaráti na oslavu 18-tky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Chlapci sa hneď vybrali do prvého striptízového klubu, na ktorý narazili. Tam popíjali pivo a zopár pohárikov tvrdého a kúpili si aj niečo malé na zahryznutie. Prekvapivo oboch stál tento výjazd len 50 libier (58 eur). 

Študent (20) išiel na pivo s kamarátmi: Dostal šialený nápad, ktorý ho stál štipendium

Keď sa im už zábava zunovala, vrátili sa Amarni a Daniel na druhý deň skoro ráno spiatočným letom do upršaného Anglicka. Ešte pred obedom stihli dokonca prísť na vyučovanie do školy, pričom zmeškali len prvú hodinu. Rodičia o ich nočnom dobrodružstve vôbec netušili. To už ale zrejme minulosťou. 

Viac o téme: DovolenkaŠpanielskoDospelosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu