Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Študent (20) išiel na pivo s kamarátmi: Dostal šialený nápad, ktorý ho stál celé štipendium

Dexter je spontánny chlapík Zobraziť galériu (4)
Dexter je spontánny chlapík (Zdroj: Facebook)

NEWCASTLE - Mladý Brit skončil po pár pivách v miestnej krčme na Malorke. Áno, dobre čítate. V alkoholickom opojení dostal šialený nápad, že si spraví dvadsaťštyrihodinový výlet na druhý koniec Európy. Prehajdákal dokonca kvôli tomu svoje štipendium.

Dvadsaťročný Dexter Panashe hral biliard so svojimi dvomi kamarátmi a popritom stiahli nejaké tie pivá. Po pár hodinách sa spýtal, či by si chceli spraviť malý výlet. Súhlasili. O štvrtej ráno sa nechali odviezť taxíkom domov, zobrali pasy a hurá na letisko. Tam si každý za 177 libier (227 eur) kúpil jednosmernú letenku na Malorku. 

Študent (20) išiel na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Študent (20) išiel na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Keď dorazili do obľúbeného turistického strediska Magaluf, vybrali sa do jedného z hotelov a objednali si trojlôžkovú izbu, ktorá ich dokopy vyšla na 165 eur. Po tom, ako si chvíľu poležali pri hotelovom bazéne, si ale Dexter spomenul, že má ešte v ten deň dôležitú prednášku na univerzite, ktorú nemôže zmeškať. Okamžite si preto zbalil svojich pár "švestiek" a utekal na letisko. Na poslednú chvíľu však neboli voľné žiadne lety do Newcastlu, tak musel letieť do Manchestru. Odtiaľ si mladík v snahe dostať sa čo najrýchlejšie do školy vzal taxík, za ktorý zaplatil neuveriteľných 260 libier (333 eur). 

Študent (20) išiel na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Hoci na výlet do Španielska minul študent takmer celé štipendium, nič neľutuje. "Som rád, že som to urobil. Možno o pár dní, keď sa pozriem, koľko peňazí mi ostalo na účet, budem hovoriť inak, ale momentálne by som do toho pokojne išiel znova," okomentoval svoj cestovateľský zážitok Dexter. 

Viac o téme: ŠpanielskoVýlet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu