Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rande, aké by ste nechceli zažiť: Mladík sa k dievčine zachoval brutálne

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

PARÍŽ - Malo to byť pravdepodobne veľmi romantické rande, ktoré sa však určite neskončilo podľa predstáv zamilovaného dievčaťa. Na internete sa objavilo video, ako mladá Francúzska vedie za ruku svojho milého až k výbežku s výhľadom na more. Tam sa mali obe hrdličky kochať prírodnými krásami a utvrdzovať sa vo svojej láske, ale to sa nestalo. Mladík totiž urobil niečo veľmi prekvapivé a vôbec nie pekné.

Poznáme rebríček najpopulárnejších YouTube VIDEÍ: Týmto žil slovenský internet v roku 2016

Video ukazuje dievčinu, ako vedie svojho partnera za ruku až k výbežku, z ktorého je krásny výhľad na more. Muž drží v ruke kameru, takže mu nie je vidno do tváre. Pár sa postaví až na okraj, mladá žena sa otočí a usmeje sa na neho. Namiesto toho však, aby si teraz spolu vychutnali romantické chvíle, priateľ sa zachová vyložene podlo.

Rande, aké by ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dievčinu postrčí do hrude a tá s miernym výkrikom padá dolu pod výbežok, na ktorom ešte pred sekundou obaja stáli. Obeť zostáva nehybne ležať, pokým jej partner ešte stihne do kamery ukázať vztýčený palec a potom nahrávanie ukončí.

Rande, aké by ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na prvý pohľad to vyzerá ako brutálna pomsta muža, prípadne zlý vtip, ale niektorí diváci si myslia, že ide o vopred dohodnutú scénku, ktorá sa odohrala s vedomím dievčaťa a jej pád nebol taký bolestivý, ako by sa mohlo zdať.

Viac o téme: LáskaPárRandeBrutalitaMladík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu