Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena sa modlila k soche Panny Márie, keď sa zrazu stalo čosi neskutočné

Sú slzy pravé? Zobraziť galériu (2)
Sú slzy pravé? (Zdroj: YouTube)

MEXIKO - Guadalupe Hernandezová z mexického Acapulca práve dokončila modlitbu pred sochou Panny Márie, ktorú prezývajú La Morenita, keď si všimla niečo nezvyčajné. Z očí matky Ježiša Krista pomaličky vytekali slzy. Odvtedy sa veriaci do malej svätyne len tak hrnuli a predstavitelia cirkvi teraz skúmajú, či môže ísť o zázrak.

Veriaci hovoria o zázraku: Stačila modlitba a socha Panny Mária urobila čosi nečakané

"Bolo poludnie a ja som stála pred ňou a hovorila s ňou. Dokončila som modlitbu a pozrela sa na La Morenitu. Videla som, ako plače," uviedla majiteľka sochy pre médiá. "Je to dar od Boha, neviem prečo a neviem, čo je za tým, ale budeme čakať," dodala.

Žena sa modlila k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ohromená Hernandezová vysvetlila, že najprv slzy ukázala svojmu susedovi Maxovi: "Povedala som mu, Max, poď sem, pozri sa na Pannu. Pozri, nie som si istá, či dobre vidím. Nechcem zavádzať ľudí."

Avšak miestny kňaz, otec Juan Carlos Flores, vzal sochu z pôvodného miesta, ktoré začali navštevovať pútnici, pretože sa dozvedeli o "zázraku" a poslal ju kňazovi Octaviovi Gutierrezovi Pantojovi, aby zistil, či sú slzy skutočné. Otec Octavio zatiaľ zázrak nepotvrdil, ani nevyvrátil, ale požiadal veriacich, aby sa modlili.

Žena sa modlila k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Bazilika Panny Márie Guadalupskej bola založená na predmestí Mexico City v roku 1500 po tom, čo sa mala Ježišova matka zjaviť roľníkovi a požiadať ho, aby jej postavil kostol. Odvtedy sa stala svetovo tretím najnavštevovanejším posvätným miestom.

Viac o téme: ZázrakPanna Mária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu