Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Barman videl, ako zákazník hodil dievčaťu do drinku drogu: A toto urobil

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Barman sa rozhodol dať ochutnať jednému zákazníkovi jeho vlastnú medicínu, keď si všimol, že muž chcel zdrogovať dievča, s ktorým bol na rande. Nevyšlo mu to a na svoj nekalý úmysel navyše pekne doplatil.

Dvojica sedela za barom a užívala si rande. Potom si ale barman, ktorý mal vtedy službu všimol, že mladík nepozorovane hodil do drinku svojej spoločníčky nejakú drogu. Pracovník klubu dostal spánonosný nápad. Počkal, kým sa muž nebude pozerať a práve v tej chvíli šikovne vymenil drinky, aby vypil ten s drogou. Dievča tak zrejme zachránil pred sexuálnym útokom. 

Barman videl, ako zákazník
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Pracujem ako barman. Včera v noci som videl, ako chcel jeden muž zdrogovať dievča. Keď sa nepozeral, vymenil som ich drinky. Chlapec tak nakoniec nevedomky zdrogoval sám seba," zdôveril sa prostredníctvom aplikácie Whisper. 

V Európe sa objavila nebezpečná droga: Diablov dych z vás urobí ľahkú obeť

Najlepším riešením v takejto situácii by bolo samozrejme privolať políciu, aby ste sa vyhli potenciálnemu trestnému stíhaniu. I tak je ale vždy dobré zasiahnuť, keď človek vidí, že niekomu inému hrozí nebezpečenstvo. 

Viac o téme: DrogaBarman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu