Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dokážete vyriešiť hádanku? Jedno dvojča sa narodilo skôr, ale to druhé je aj tak staršie

Tak teda kto z chlapcov je starší?
Tak teda kto z chlapcov je starší? (Zdroj: Facebook)

HYANNIS - Nemocnica v Spojených štátoch zverejnila fotku novonarodených dvojčiat a pýtala sa, ako je možné, že napriek tomu, že jedno bábätko sa narodilo skôr, to druhé je staršie. No tak čo, viete rozlúsknuť túto hádanku?

Zdravotnícke zariadenie v štáte Massachusetts zmiatlo ľudí po tom, ako na svojej facebookovej stránke zverejnilo hádanku týkajúcu sa narodenia dvojičiek. Tie priviedla na svet Emily Petersonová ešte v novembri v nemocnici Cape Cod Healthcare. V správe stojí: "Samuel sa narodil prvý, ale jeho dvojča Ronan je starší. Ako je to možné?"

ROZLÚŠTENIE

Samuel sa narodil o 1,39 hodine ráno v nedeľu 6. novembra, Ronan o 31 minút neskôr. Lenže tesne predtým, než prišiel Ronan na svet, sa akurát menil čas z letného na zimný, čiže namiesto 2:10 ráno je čas jeho narodenia vedený ako 1:10, a tým pádom skorší než ten jeho brata. 

Záhadná ruka pobláznila internet: Má žena na FOTO naozaj len štyri prsty?

Šťastný otecko Seth tušil, že chlapci sa narodia buď v dva rôzne dni, alebo tu zohrá bizarnú rolu už spomínaná zmena času. "To je fakt vtipný príbeh. Určite sa na ňom chlapci dobre zabavia, keď budú starší. Gratulujem obom," okomentovala status Carrie Draytonová. 

Viac o téme: DvojičkyPôrodHádanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu