Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Záhadná ruka pobláznila internet: Ľudia si myslia, že žena na FOTO má len štyri prsty

Efektný trik zamotal ľuďom hlavy
Efektný trik zamotal ľuďom hlavy (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Britská tínedžerka zverejnila fotku svojich nových nechtov, aby sa nimi pochválila kamarátkam. Lenže tie, a okrem nich aj tisíce iných užívateľov, zostali ohromené jedným detailom, ktorý si možno na prvý pohľad ani nevšimnete.

Dievčina menom Vicky si minulý týždeň spravila nové umelé nechty. Bola na ne taká pyšná, že sa nimi musela pochváliť na internete. Netrvalo ale dlho a ľudia si všimli, že na fotke niečo nesedí. Sú na nej tri prsty a palec, človek má ale predsa na jednej ruke päť prstov!

Záhadná ruka pobláznila internet:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

Ľuďom to vŕtalo v hlave a rozmýšľali, čo je vo veci. Narodila sa len so štyrmi prstami alebo ide o nejaké kúzlo? Nie, nejde o žiadne čary, jednoducho trpí hypermobilitou, čiže nadmernou ohybnosťou kĺbov, vďaka čomu dokázala skryť ukazovák pod palec a ostatné tri prsty predtým, než o svojej manikúre informovala na Twitteri. 

 

Kvôli tejto bizarnej FOTO ľudia bláznia: Pozrite sa, čo sa skrýva za jej pozadím

Vicky reakcia sveta prekvapila a pozastavuje sa nad tým, že sú ľudia jej fotkou tak fascinovaní. "Mal to byť len vtip pre mojich kamarátov, ktorým som zároveň chcela ukázať svoje manikérske umenie. Už mi to teraz ani vôbec nepríde vtipné," povedala portálu BuzzFeed. 

Viac o téme: HádankaKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu