Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nevinný vianočný darček pre dcérky priniesol obavy do rodiny: Matka teraz žije v strachu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BELFAST - Chcela potešiť a prekvapiť svoje dve dcérky a zažila nepríjemný šok. Vianočný darček sa zmenil na prostriedok obťažovania. Strach z nepríjemného zážitku prežíva matka dievčat dodnes. Varuje ostatných rodičov, aby boli obozretní pri kúpe hračiek.

Mamička Sharon bola vystavená nepríjemnému zážitku, ktorý ju dodnes straší. Svojim dvom dcérkam vo veku 7 a 8 rokov chcela vyčariť úsmev na tvári a tak im pod vianočný stromček zakúpila vysielačky určené pre deti. To, čo prišlo potom ju nenapadlo ani v najhoršom sne.

Zábavná vzájomná komunikácia sa zmenila na hrôzostrašnú situáciu. Naučiť sa pracovať s vysielačkami a ich frekvenciami chvíľu trvalo. "Kým sme prišli nato ako s nimi pracovať, narazili sme na mnoho susedov. Mysleli sme, že to bude zábava a tak sme sa rozhodli pre zmenu kanálov," priznala Sharon.  

Nevinný vianočný darček pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Túto situáciu vo svoj prospech využil neznámy muž. Napojil sa na frekvenciu vysielačiek patriacim dievčatám a horor v podobe obťažovania sa začal. "Dospelý človek sa snažil hovoriť s mojimi dievčatami. Zaujímalo ho ako sa volajú a kde bývajú," spomína vystrašená matka. Reakcia malých slečien bola úžasná. Povedali mu, že je príliš starý a oni majú zakázané sa rozprávať s cudzími ľuďmi.

Muž sa ani po odmietnutí nevzdal a pokračoval aj po tom, čo bola na vysielačkách zmenená frekvencia. "Hovoril si Štefan a vyzvedal nové a ďalšie informácie." Sharon okamžite zakročila a odobrala dievčatám ich vianočné darčeky. "Stále sa trasiem od strachu, čo všetko sa mohlo stať," povedala.

Tínedžerka (18) letela z Thajska, na palube zažila perverzáka: Zobudila som sa na to, ako mi...

Kontaktovala políciu a vyzvala všetkých rodičov, aby na svoje ratolesti dávali pozor a radšej si premysleli aký darček im venujú. Tentokrát mali dievčatá šťastie a situácia sa podchytila skôr ako sa niečo stalo. Druhýkrát to tak ale nemusí byť a preto treba byť v každej situácii obozretný. "Myslela som, že sú vysielačky bezpečné. Deti ich mali používať medzi sebou, zjavne to tak ale nefunguje. Určite ich vrátim," uzavrela Sharon.

 

 

Viac o téme: HračkaVarovaniePrekvapenieŠokStrach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu