Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zlomyseľné správanie v McDonalde: Vozičkár mal zmlátiť dievčatko takmer až na smrť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Iba sedem mesiacov staré dievčatko prišlo k vážnemu zraneniu počas návštevy jedného z najväčších stravovacích zariadení. Stačila malá nepozornosť mamičky a úraz bol na svete. Polícia upodozrieva neznámeho muža na invalidnom vozíku.

To, že dospelí ľudia vedia ubližovať, vie azda každý. Zažila to na vlastnej koži mamička so svojou sedemmesačnou dcérkou. Nechcene sa malá princezná stala účastníčkou bolestivého incidentu. Pán na vozíčku mal evidentne vážny dôvod a pohnútku nevinnému dieťaťu ublížiť.

Mohlo by vás zaujať:
Tip na výborný syrový sendvič, ktorý zvládne pripraviť každý: VIDEO Ako na to!

Cudzinec v reštauračnom zariadení dievčatko zasiahol do hlavy. Rodičia si nič nevšimli, keďže dieťa nemalo žiadne viditeľné zranenia. Neskôr ale na hlavičke dcéry spozorovali malý hrbolček. Po návšteve lekára sa dozvedeli nepríjemnú správu.

Lucii začali tŕpnuť nohy a za tri dni bolo po všetkých snoch: Zákerna choroba jej zničila život

Lekári v nemocnici vo východnom Londýne objavili, že dieťa utrpelo malú zlomeninu lebky a krvácanie do mozgu. Dievčatko bolo počas noci ponechané v nemocnici na pozorovanie. V týchto chvíľach je už úplne uzdravené. Polícia sa teraz na základe záberov snaží vypátrať cudzinca na invalidnom vozíku, ktorému robila spoločnosť jeho opatrovateľka.

 

 

Viac o téme: DieťaúrazVozičkárUblíženie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu