Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena (29) pije každé ráno nápoj s kamarátovými spermiami: Má po ňom vraj skvelú náladu

Tracy si dáva na sebe záležať. Zobraziť galériu (2)
Tracy si dáva na sebe záležať. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Je to veľmi netradičný štart do nového dňa, ale Britka Tracy Kissová (29) si dopraje každé ráno smoothie nápoj s čajovou lyžičkou spermií. Podľa jej slov ho pije už mesiac a má blahodarný vplyv na jej náladu aj imunitu. Keďže však slobodná mamička dvoch detí nemá momentálne partnera, využíva na darcovstvo svojho kamaráta. Poháre so "zázračnou" tekutinou skladuje v chladničke spolu s ostatnými potravinami.

Štúdia, ktorá varuje chlapov: Viete, akú paseku narobí prehnané pitie Coly s vašou mužnosťou?

Tracy si dáva spermie do smoothie nápojov s banánmi, semienkami a mandľovým mliekom. "Cítila som sa unavená a bez energie, teraz som plná elánu a moja nálada sa zlepšila," prezradila osobná trénerka a kvalifikovaná nutričná poradkyňa pre portál metro.co.uk. Podľa nej spermie obsahujú veľké množstvo vitamínov a minerálnych látok - vrátane B12, ktorého vegáni, ako je aj ona sama, majú v strave nedostatok.

A čo hovorí Tracy na chuť? Údajne je každá vzorka iná, v závislosti na tom, čo jej kamarát konzumoval. Alkohol a špargľa by ju mohli zhoršiť, ale napríklad ananás a mäta ju vylepšujú. Slobodná mamička vraj chápe, že to môže ľudí odrádzať, ale výsledok stojí za to. "Postoj ľudí k spermiám je hlúpy, v skutočnosti je to lyžička plná úžasnej dobroty," tvrdí slobodná mamička, ktorá už v minulosti využívala spermie na zlepšenie kvality svojej pleti.

Žena (29) pije každé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V minulom roku, keď zistila, že má problémy s pokožkou na tvári, požiadala kamaráta, či by jej nemohol dodávať vlastné spermie. Spočiatku mal síce pochybnosti, ale potom ho presvedčila, že ich použije iba na vylepšenie svojej krásy.

Teraz má zabezpečený pravidelný prísun a komplikácie vraj nehrozia. "Viem, že je zdravý, nefajčí, nepije, neberie drogy a dala som mu urobiť aj testy na pohlavné choroby. Moji ostatní kamaráti si myslia, že som divná, ale je mi to jedno," dodáva Tracy, ktorá sa nemieni obľúbenej zložky v jedálničku vzdať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu