Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Študentka mala dosť hlučných susedov pri sexe: Napísala list, ich odpoveď ale vôbec nečakala!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Zrejme to zažil každý. Nie je nič horšie, ako keď počujete susedov sexovať. Presne toto sa stalo jednej študentke. Tá však pravidelné vzdychanie nechcela nechať tak a rozhodla sa proti tomu zakročiť. Napísala svojrázny list. No čo už vôbec nečakala, bola odpoveď susedov.

Jenna Levine z univerzity Syracuse v Spojených štátoch amerických sa rozhodla napísať susedom list. Čo na to susedia? Odpísali jej vlastný list a zaslali ho spolu s čokoládou. Fotky listov zverejnila Jenna aj na Twitteri s ironickým popiskom „vysoká škola je divná“. Jej list susedom obsahoval slová ako „prosím vás, nemohli by ste sexovať trochu tichšie. Niekto sa snaží zaspať a netreba mu pripomínať, že je sám. Vyznávajte si lásku, koľko chcete, len, prosím, tichšie. Ďakujem,“ napísala Jenna.

Študentka mala dosť hlučných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jenna Levine)

Pre portál mashable.com priznala, že keď im ho strkala pod dvere, bola strašne nervózna. Odpoveď susedov bola svojrázna. „Hlboko sa ospravedlňujeme. Dúfame, že si vychutnáte túto čokoládu“. Ďalej sa tam písalo v skratke toto: „neuvedomili sme si, akí sme boli hluční. Neskutočne nás to mrzí. Budeme sa snažiť byť tichšie. A nebojte, ja som bol 18 rokov single, určite si aj vy nájdete toho pravého. Hehe, ešte raz sa ospravedlňujeme“. Podpísaná bola izba číslo 338.

Študentka mala dosť hlučných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jenna Levine)

Janne bola z odpovede v šoku. „Myslela som, že sa nedočkám odpovede. Najprv som si myslela, že ma zabijú za list, ale nakoniec tá odpoveď bola veľmi milá,“ uzavrela študentka s tým, že svojich hlučných susedov ešte nestretla. Jej príspevok na Twitteri mal neuveriteľných 120 tisíc lajkov a 48 tisíc retvítnutí.

Študentka mala dosť hlučných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jenna Levine)

Viac o téme: SexSusedJenna Levine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu