Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena (57) kúpila stierací žreb, aby dokázala manželovi, že je to strata peňazí: Vyhrala!

Glenda Blackwellová Zobraziť galériu (2)
Glenda Blackwellová (Zdroj: YouTube)

LEICESTER - Päťdesiatsedemročná žena z amerického štátu Severná Karolína chcela dokázať manželovi, že kúpa stieracích žrebov je len zbytočné vyhadzovanie peňazí. Tak si jeden v snahe potvrdiť svoju teóriu zaobstarala. No nečakala, že vyhrá.

Američanka Glenda Blackwellová povedala manželovi Buddymu, ktorý ju poprosil, aby mu kúpila dva žreby lotérie Powerball, že je blázon. Hnevá ju, keď míňa peniaze na veci, ktoré im neprinášajú žiadny úžitok. I tak mu ale vyhovela a šla kúpiť do obchodu dva stieracie losy v hodnote desať libier, aby demonštrovala, že má pravdu. 

Padol Eurojackpot: Výhra ako z rozprávky, Nemec sa stane nenormálne bohatým

Stalo sa ale niečo nečakané - jeden zo žrebov bol víťazný, Glenda vďaka nemu vyhrala milión dolárov. "Musela som si priznať chybu, ale rada som to urobila. Som veľmi veľmi šťastná," povedala televízii WLOS. 

Žena (57) kúpila stierací
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po rozdelení výhry a zdanení nakoniec Blackwellová obdrží 339 503 dolárov (311-tisíc eur), čo je stále veľmi slušná suma. Výhra prišla v tom najvhodnejšom čase, pretože Blackwellovci sa už dlhší čas potýkajú s finančnými problémami. Vďaka peniazom si teraz budú môcť kúpiť vlastný dom a taktiež zaplatiť školné svojim dvom vnučkám. Glenda ale zároveň vyhlásila, že napriek tomu, že vyhrala v lotérii, sa nechystá kupovať ďalšie tikety. 

Viac o téme: VýhraLotériaPowerball
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu