Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mysteriózna smrť lovca pravdy konšpiračných teórii (†39) v Poľsku: Matke zanechal podivný odkaz

Max Spiers Zobraziť galériu (2)
Max Spiers

CANTERBURY/VARŠAVA - Okolo júlovej smrti Maxa Spiersa, ktorého našli v Poľsku mŕtveho, je až príliš veľa nejasností. Do Poľska vycestoval, aby tam prednášal o konšpiračných teóriách a UFO. Podľa odborníkov zomrel prirodzenou smrťou napriek tomu, že jeho telo nepreskúmal súdny patológ. Príbuzným sa však nepozdávajú Maxove záhadné esemesky.

Podľa Spiersovej mamy mohol mať jej syn nepriateľov, ktorí majú na svedomí smrť známeho vyšetrovateľa UFO a otca dvoch detí. Jeho telo bez známok života našli ležať na pohovke v poľskej Varšave, kam vycestoval kvôli prednáškam. Priatelia Spiersa vyhlásili, že zomrel po tom, ako vyvracal čiernu tekutinu, uviedli britské médiá.

Niekto alebo niečo zabíja vyšetrovateľov UFO: Toto nemôže byť náhoda, pozrite na tie PRÍPADY

Vanessa Batesová (63), matka Spiersa, sa domnieva, že vyšetrovanie vesmírnych záhad mohlo byť pre niektorých nepohodlné a jej syna zámerne odstránili. „Tvoj chlapec má problémy. Ak by sa čokoľvek stalo, vyšetruj,“ napísal Spiers svojej mame pár dní pred smrťou. V jednej zo svojich posledných odpovedí na sociálnej sieti napísal známemu, že je všetko v poriadku, ale cíti sa byť unavený.

Prirodzená smrť?

Príbuzným a známym sa zdá, že Spiers mohol vedieť až príliš veľa. Max bol zarytým vyšetrovateľov pozorovaní UFO a neraz sa vraj dozvedel aj informácie, ktoré mohli niekoho kompromitovať. Len nedávno sa dozvedel tajné informácie aj zo sveta politiky, obchodu a zábavy. Podľa Vanessy Batesovej bolo len otázkou času, kým niekomu začne prílišná Spiersova popularita prekážať.

Mnohí Spiersovi nasledovníci sú presvedčení, že vyšetrovateľa zabili vládni agenti. Nie je totiž bežné, že by zdraví ľudia len tak zomreli. Podľa Vanessy Batesovej bol jej syn fit a nemal zdravotné problémy. Jeho smrť bola príliš náhla. „Všetko, čo mám, je úmrtný list od poľských úradov,“ spresnila vyšetrovateľova mama, ktorá upozorňuje, že po smrti nebola vykonaná žiadna pitva. Tú uskutočnil až patológ v Británii, dodnes však rodina nepozná výsledky toxikologických testov. Max je pochovaný na cintoríne v Canterbury, odkiaľ pôvodne pochádza.

Mysteriózna smrť lovca pravdy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Max Spiers)

 

 

 

Viac o téme: UfoZáhadná smrťMax SpiersLovec ufo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu