Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Niekto alebo niečo zabíja vyšetrovateľov UFO: Toto nemôže byť náhoda, pozrite na tie PRÍPADY

Snažia sa utajiť pravdu? Zobraziť galériu (3)
Snažia sa utajiť pravdu? (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Konšpirační teoretici majú podozrenie, že niekto alebo niečo zabíja tých, ktorí sa zaoberajú vyšetrovaním fenoménu UFO. Jeden po druhom totiž miznú z tohto sveta, častokrát zo záhadných príčin. A to nemôže byť náhoda.

Najnovšou obeťou tejto podivnej náhody je odborník na paranormálne javy Max Spiers, ktorý zomrel v Poľsku. Príčina jeho úmrtia ostáva záhadou, pričom sa špekuluje o vražde. Spiers bol údajne súčasťou tajného vládneho programu na vývoj supervojakov. 

Niekto alebo niečo zabíja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Začiatkom júla umrel ďalší expert na UFO Gaurav Tiwari, ktorého našli mŕtveho v Indii. Podľa úradov ide o samovraždu, aj keď okolnosti jeho úmrtia sú veľmi podozrivé.

Niekto alebo niečo zabíja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Mnoho konšpiračných teoretikov je presvedčených o tom, že svetové vlády systematicky nechávajú zabíjať vyšetrovateľov UFO, aby zakryli pravdu. Keď vás zavraždia Ilumináti, je to vraj akýsi druh komplimentu, pretože to znamená, že ste robili dobrú prácu a predstavovali ste pre nich hrozbu. Nigel Watson, ktorý je autorom Manuálu pre vyšetrovanie fenoménu UFO, tvrdí, že počas šesťdesiatych rokov zomrelo za záhadných okolností 137 UFO vyšetrovateľov.

Prvá takáto udalosť je ale spätá s incidentom na Maury Island vo Washingtone v júni 1947. Keď sa Harold Dahl plavil po rieke, zazrel na oblohe neznámy objekt v tvare šesťuholníka, z ktorého na jeho loď spadol kus neznámeho horúceho materiálu. Popálil mu rameno a zabil jeho psa, ktorý tam bol s ním. Hneď po tom sa spustila séria tragických udalostí. Na druhý deň prišiel na Maury Island Dahlov zamestnanec Fred Lee Crisman. Našiel tam tony trosiek a taktiež pozoroval na oblohe UFO. Incident  prišiel vyšetriť Kenneth Arnold spolu s dvoma agentmi Air Force. Kapitán Davidson a poručík Brown mu pomáhali s výsluchmi očitých svedkov a odobrali vzorky trosiek na analýzu. Cestou späť na základňu v kalifornskom Hamilton Field ale ich lietadlo začalo horieť a oni sa zrútili nad mestom Kelso v štáte Washington. Miestnym novinám sa ozval anonym, ktorý tvrdil, že lietadlo bolo zostrelené, pretože na jeho palube viezli úlomky lietajúceho taniera. 

Aj Arnold takmer zahynul. Po tom, ako vzlietol z mesta Tacoma, mu totiž zlyhal motor a muse núdzovo pristáť. Keď následne vykonal kontrolu, zistil, že palivový ventil bol vypnutý. Reportér denníka Tacoma Times, ktorý pokrýval túto udalosť, zas zomrel o dva týždne neskôr na meningitídu. 

NASA vraj kryje existenciu mimozemšťanov: Ďalšie UFO pri ISS, live kamera sa náhle vypla

Kvôli UFO ale údajne umierali aj tí najprominentnejšie osobnosti. CIA vraj dala zabiť prezidenta Kennedyho, pretože chcel prezradiť tajné informácie o UFO Sovietom. Podobne mala dopadnúť aj jeho milenka, herečka Marilyn Monroe, ktorá bola údajne zavraždená preto, lebo príliš otvorene hovorila o fenoméne UFO. Deň pred svojou smrťou hovorila s novinárkou Dorothy Kilgallenovou o Roswellskom prípade, ktorá zas za záhadných okolností zomrela o tri roky neskôr, v novembri 1965. V januári 1996 odišiel z tohto sveta UFO vyšetrovateľ Philip Schneider, vraj dobrovoľne. Ten sa niekoľko mesiacov pred svojou smrťou obával o svoju bezpečnosť, pretože ho prenasledovalo niekoľko áut, ktoré sa snažili, aby sám zišiel z cesty a všetko to vyzeralo ako nehoda. Keď sa dlho nikomu neozýval, jeho priateľ sa vlámal do bytu a našiel tam Philipovo rozkladajúce sa telo. Okolo krku mal omotanú gumenú hadičku, jeho nohy boli schované pod posteľou, zatiaľ čo hlavu mal položenú na invalidnom vozíku. Veľmi nezvyčajná poloha pre samovraždu. Všetky dokumenty týkajúce sa Schneiderovho výskumu o UFO z apartmánu zmizli, cennosti naopak zostali nedotknuté. 

VIDEO nevhodné pre osoby s citlivou povahou

"Všetky tieto úmrtia len vypovedajú o tom, že pravda o UFO a návštevách mimozemšťanov je potláčaná a zdiskreditovaná. Vlády sa v snahe utajiť ju nezastavia pred ničím, ani pred vraždami tých, ktorí pravdu poznajú," povedal Nigel Watson, autor Manuálu pre vyšetrovanie UFO. 

Viac o téme: UfoMimozemšťaniaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu