Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Japoncov vydesila ohnivá guľa na oblohe: VIDEO úkazu, ktorý zachytili aj televízne kamery!

Lovci UFO si lámu hlavu nad záhadou, ktorú nedokáže nikto vysvetliť. Zobraziť galériu (2)
Lovci UFO si lámu hlavu nad záhadou, ktorú nedokáže nikto vysvetliť.

TOKIO - Lovci UFO sú opäť vo svojom živle. Záhadné zelenkavé svetlo, ktoré sa v pondelok objavilo na rannej oblohe v Japonsku, vyvolalo zmätok. Žeby mimozemská civilizácia zašla na výlet aj do krajiny vychádzajúceho slnka a maskovala sa ako meteorit?

Bizarný objekt sa podľa svedkov pohyboval po oblohe v skorých ranných hodinách približne 15 sekúnd, kým úplne zmizol. Zaujímavé je, že sa ho podarilo zachytiť aj televíznym kamerám v japonskom meste Niigata okolo 5.30 ráno.

Lovci UFO ukázali svoj najväčší poklad: FOTO kovového objektu, ktorý civilizácia nevie vysvetliť

Niektorí pozorovatelia sú presvedčení, že zeleno-biele svetlo je dôkazom o návšteve mimozemskej civilizácie. Mysteriózna guľa by v skutočnosti mohla byť UFO, myslia si. Odborníci však namietajú, že ide o „obyčajný“ kus asteroidu, ktorý preletel atmosférou Zeme. Ďalším racionálnym vysvetlením je dopad trosky z nejakého kozmického objektu, resp. kozmický odpad.

Japoncov vydesila ohnivá guľa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/鈴木公浩)

Podľa japonských médií to však nie je prvý raz, čo boli nad Japonskom pozorované čudné objekty. Spomínaný vzácny jav pozorovali aj na iných miestach krajiny, no doposiaľ nenašli žiadne trosky, ktoré by svedčili o dopade úlomku z kozmického odpadu alebo o prelete asteroidu. Pozorovanie úkazu tak otvára priestor rôznym špekuláciám.

Viac o téme: JaponskoUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu