Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Polemici na klinike ENVY v Košiciach

Členovia skupiny Polemic si čas strávený na Klinike ENVY naozaj užili. Zobraziť galériu (7)
Členovia skupiny Polemic si čas strávený na Klinike ENVY naozaj užili.

Braňo ,,Bejzo“ Bajza, Michal Novácky a Peter Šandor zo skupiny Polemic navštívili medzi dvomi vystúpeniami na východe Slovenska Kliniku estetickej medicíny ENVY. Napriek tomu, že ani jeden z členov podľa vlastných slov netrpí žiadnym závažným nedostatkom svojho zovňajšku, radi prijali pozvanie a možnosť vyskúšať si niektoré zákroky.

Najodvážnejší sa ukázal Bejzo, ktorý podstúpil fotorejuvenizáciu pleti. ,,Auuu“,  bola síce prvá reakcia na kontakt s pokožkou, ale ďalej si ošetrenie už len pochvaľoval a absolvoval ho za nadšeného povzbudzovania spoluhráčov z kapely. Tí sľúbili, že pri najbližšej návšteve príjemnej kliniky vyskúšajú podobné omladzovacie procedúry.. .  Bejzo sa tak pripojil k  celebritným  klientom, ktorí si nenechajú ujsť návštevu známej košickej Kliniky ENVY.

Pozrite si nasledujúce vtipné video:

MUDr. Zuzana Kožuchová, primárka oddelenia dermatológie Kliniky ENVY nám o zákroku povedala: ,, Fotorejuvenizácia CPL predstavuje komplexný spôsob odstránenia škvŕn, rozšírených cievok, fľakov po akné a zjednotenia farebného tónu pokožky na tvári, dekolte alebo iných častiach tela za pomoci vysoko účinného intenzívneho pulzného svetla. Jedná sa o omladenie pokožky neinvazívnou terapeutickou metódou, ktorá pracuje na báze intenzívneho pulzného svetla  a využíva princíp selektívnej fototermolýzy t.j. zničenia vybraných buniek teplom. Svetlom sa cielene prehrievajú len farebné zmeny pokožky, t.j. cievky, pigmentové fľaky a kozmetické alebo kožné chyby, ktoré sa následne odstránia. Hlbšie vrásky sa po opakovanom zákroku zredukujú asi na polovicu, pigmentové škvrny sa vybielia, stiahnu sa rozšírené póry a zjemnia sa jazvy, pleť sa rozžiari, farebne zjednotí a vypne.“

 Zákrok sa vykonáva prístrojom  Xlase CPL, ktorý sa nazýva aj intenzívnym pulzným svetlom najnovšej generácie. Je šetrný voči pokožke, nepoškodzuje okolité tkanivá a nepáli kožu vďaka modernému systému kryo-ochladzovania.

O klinike ENVY

ENVY Klinika estetickej medicíny je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Bratislava, Prešov a Poprad. Už vyše 8 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a najnovšie aj ambulanciu trichológie a transplantácie vlasov.  Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.skwww.vedakrasy.skrecepcia@envyclinic.sk,

kontakt: 0911 671 666

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu