Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka kúpila kurča a chcela ho dať rodine na obed: Keď zbadala, čo z neho lezie, prišlo jej zle

(Zdroj: Foto: youtube)

ROCKINGHAM - Video, ktoré zverejnila zákazníčka supermarketu, ukazuje to, čo nechce vidieť a zažiť nikto, kto obľubuje mäso. Nechutný pohľad na neznámeho tvora predierajúceho sa práve kúpenou kuracinkou, vás donúti zamyslieť sa nad tým, či by nebolo vhodnejšie byť vegetariánom.

Návštevníčka supermarketu Morgan Kahuroa Adams si domov odniesla už pripravené kura priamo na konzumáciu. Keď sa na porciu, ktorú sa chystala servírovať pozrela lepšie, zostala znechutená a šokovaná. Biely červík sa predieral vnútrom mäsa.

Morgan okamžite vyhotovila video, ktoré zachytáva jej nie úplne čerstvý nákup zaobstaraný v supermarkete Coles v Rockinghame. Na videu je vidieť neidentifikovateľného parazita, ktorý si razil svoju cestu mäsom.

Zábery zverejnila na Facebookovom profile obchodného reťazca, ktorého sa tento incident týka. "Iba som zdvihla horúce kura a vidím ako tu niečo lezie. Vďaka Coles," dodala k zverejneným záberom. Morgan sa vrátila so zakúpeným tovarom na predajňu. Tam jej ponúkli náhradné kurča. Nie je žiadnym prekvapením, že to odmietla. Namiesto toho podala formálnu sťažnosť.

Jedna zo zákazníčok tiež zverejnila svoje vyjadrenie: "Neverím a nenakupujem v Coles, teraz už viem prečo," dodala. "Tento prípad je dôvodom, prečo by sme mali byť všetci vegetariáni alebo vegáni." 

Viac o téme: KuraMäsoČervíkNechutnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu