Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Päť dní trpel bolesťami a potom to prišlo: VIDEO hrôzy, ktorú si mladík vytlačil spod jazyka

Na toto naozaj nie je pekný pohľad Zobraziť galériu (2)
Na toto naozaj nie je pekný pohľad (Zdroj: youtube/brandon douglas)

NEW YORK - Brandon Douglas si minulý týždeň všimol opuch pod svojím jazykom. Bolelo to a bol z toho, pochopiteľne, veľmi nervózny. Príčinu svojich zdravotných potiaží už pozná a treba povedať, že boli nechutné.

Mladíka bahrajnsko-amerického pôvodu začalo pred niekoľkými dňami počas raňajok pobolievať pod jazykom. Keď sa pozrel do zrkadla, zistil, že miesto je aj opuchnuté a vytekal mu z neho hnis. Po piatich dňoch už mal toho dosť a odhodlal sa na malý operačný zákrok.

Frajerka ho zbavila cti: Kedy to už preboha skončí, najodpornejších desať minút na VIDEU

Video zachytáva Brandona, ako stojí v kúpeľni, otvorí ústa, kde pod jazykom vidno, ako sa zo slinnej žľazy tlačí na povrch kameň. Nakoniec sa mu kameň veľký niekoľko centimetrov podarilo vytlačiť von jazykom. 

Päť dní trpel bolesťami
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/brandon douglas)

"Mal som opuch pod jazykom a vytekal mi odtiaľ nejaký sliz. Zubár povedal, že sa mi v žľaze asi vytvára kameň. Po pár dňoch som stratil trpezlivosť a vytlačil ho von. Vytvoril sa asi preto, že som nebol dostatočne hydratovaný. Už je našťastie preč," opísal Douglas svoje zábery na sociálnej sieti Reddit. 

Kamene v slinných žľazách sa vytvoria vtedy, keď sliny zvápenatejú a zablokujú kanály v ústach. Tento problém je pomerne častý. Ľudia si kameň môžu odstrániť buď sami doma, v extrémnejších prípadoch tak urobí lekár chirurgiyk v lokálnej anestézii. 

Viac o téme: KameňústaSliny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu