Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NASA vraj kryje existenciu mimozemšťanov: Ďalšie UFO pri ISS, live kamera sa náhle vypla

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - UFO pozorovatelia opäť bijú na poplach po tom, čo Medzinárodná vesmírna stanica odstrihla priamy prenos v čase, keď do zemskej atmosféry vstúpil veľký záhadný objekt. K incidentu došlo 9. júla a upozornil naň lovec "mimozemšťanov" s prezývkou Streetcap1.

VIDEO Záhadné UFO počas misie Apollo: Monitorovala Mesiac tajná kozmická loď USA?

Nadšenec sa priamo nevyjadril, že objektom bola mimozemská kozmická loď, ale podľa neho vypnutie kamery značilo, že išlo o niečo zlovestné. "Zaujímavé na tom bolo, že kamera sa vypla vtedy, keď sa UFO zastavilo," informoval Streetcap1.

NASA vraj kryje existenciu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ostatní pozorovatelia tiež predložili svoje teórie, vrátanej jednej, ktorá hovorí, že by mohlo ísť o  čínsku vesmírnu nákladnú loď Tiangong-1.

"Sledoval som Medzinárodnú vesmírnu stanicu veľakrát za posledných 6 rokov a môžem vám povedať, že to nie je mesiac, ani meteor. Môže to byť čínska kozmická nákladná loď s názvom Tiangong-1, alebo Tangong-2," uviedol lovec UFO.

NASA vraj kryje existenciu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nie je to prvýkrát, čo bola NASA obvinená zo zrušenia prenosu po tom, čo sa v živom vysielaní ISS objavilo tajomné UFO. Hovorca NASA však popiera tvrdenie, že by technici vedome "odstrihli" kameru preto, aby utajili nejaké skutočnosti súvisiace s mimozemskými silami. Strata prenosu súvisí so stratou signálu.

Viac o téme: UfoMimozemšťaniaNASA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu