Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prichytení pri čine: VIDEO Dve ženy dávali orál mužovi na balkóne snobského hotela

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: liveleak)

CHICAGO - Postaršieho pána prichytila kamera zvedavého mobilného telefónu na balkóne luxusného hotela v Chicagu so spustenými nohavicami. To však nie je ani zďaleka všetko. Vyzerá to, že pred ním práve vtedy kľačali dve "kamarátky", ktoré veľmi dôsledne skúmali jeho rozkrok.

Šialená smrť na koľajniciach: Rusku popravil idúci vlak, sťal jej hlavu počas sexu

Skupina v budove naproti zachytila pornografické scény a podľa hlasov zvukov spoza kamery sa nej dobre bavila. Dobrodružná trojica na balkóne si však veľa súkromia neužila, pretože záznam bol nahraný na internet a od piatka popoludnia ho videli státisíce divákov.

Prichytení pri čine: VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Samozrejme, mužské osadenstvo štastlivcovi závidelo a niektorí písali o tom, že aj toto môže patriť medzi životného ciele a doprialo mu, nech si užije. Účastník orálneho sexu v trojke však pravdepodobne má nielen šťastie, ale aj peniaze, pretože k aktu prišlo v 60. poschodovom prestížnom hoteli Waldorf Astoria.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Tento luxusný päťhviezdičkový hotel má 188 izieb a 51 bytových jednotiek, v ktorých pobyt si nemôže dovoliť len tak hocikto. Informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: BalkónHotelSexOrál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu