Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blbec leta je tu, strašidelný dôkaz na VIDEU! Ten pohľad, keď zahryzne do kukurice...

Hlúpe nápady nemajú konca. Zobraziť galériu (2)
Hlúpe nápady nemajú konca. (Zdroj: liveleak)

BRATISLAVA - Leto je ako stvorené pre rôzne adrenalínové či iné bláznivé zážitky, ale bolo by dobré, keby sa ľudia aj zamysleli predtým, než sa bezhlavo rozhodnú pustiť do nejakej hlúposti. Dôkazom toho je aj mladík v nasledujúcom videu, ktorý prijal novú výzvu, šíriacu sa po internete. Jeho úlohou bolo zjesť varenú kukuricu z klásku točiacom sa vŕtačke. Jeho počin je varovaním aj pre ostatných.

Pokémanománia v plnom prúde: 13 najbizarnejších príhod, ktoré má na svedomí nová hra

Varená kukurica neodmysliteľne patrí k letu a spokojnému oddychu niekde pri vode, ale nasledovať príklad tohto mladíka, by bolo veľmi nerozumné. Hlúpa výzva totiž nabáda ľudí, aby sa ju pokúsili zjesť zo zapnutej vŕtačky, čo sa veľmi nezlučuje so zdravým rozumom.

Blbec leta je tu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Mladík chcel pravdepodobne urobiť dojem, veď predsa nie je horší ako ostatní, ale veľmi to neodhadol. Ešte len čo sa vŕtačka priblížila k jeho ústam, začala jeho tvár nadobúdať značne plačlivú grimasu. Dôvodom bolo, že stihol za okamih prísť o predné zuby.

Video nie je vhodné pre ľudí s citlivou povahou!

Zábery krvou zaplavených úst hádam odradia aj ďalších odvážlivcov, ktorí by mali chuť dokazovať, že sú lepší ako on. Naozaj sa niekedy neoplatí robiť zo seba frajera. Svoje o tom určite vie aj dievčina, ktorá sa dala na rovnakú výzvu a vŕtačka, na ktorú sa namotali jej vlasy, ju oskalpovala.

Video nie je vhodné pre ľudí s citlivou povahou!

Viac o téme: Kukurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu