Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Hororový okamih na ceste: Otca s dcérkou (4) zrazili dvere korby, nič netušiaci vodič

Otca s dcérkou zasiahli dvere auta
Otca s dcérkou zasiahli dvere auta (Zdroj: Foto: YouTube/CCTV News)

SUZHOU - Sekundy hrôzy zažil otec so svojou dcérkou. Viezli sa na skútri, keď do nich v zákrute vrazili dvere korby oproti idúceho auta. Desivý incident je zachytený na videu.

Sekundy hrôzy zažil otec so svojou dcérkou. Viezli sa na skútri, keď do nich v zákrute vrazili dvere korby oproti idúceho auta. Desivý incident je zachytený na video. 

Otec s dcérkou skončili po tom, čo ich z cesty doslava zmietli dvere korby, v bezvedomí. Previezli ich do nemocnice. Dievčatko (4) utrpelo úraz hlavy a je vo vážnom stave. Zatiaľ ostáva pripútané na lôžku, lekári vyjadrili obavy, či sa dokáže úplne uzdraviť.  

Incident sa odohral v rezidenčnej štvrti v okrese Wujiang, Su-čou, v provincii Ťiang-su na východe Číny. Podľa polície vodič nákladného auta priznal plnú zodpovednosť za hroznú nehodu.

Zarážajúce je, že ani dievčatko, ani otec nemali prilby, či ochranný odev. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie, nosiť helmu môže znížiť riziko a závažnosť zranení pri nehode na motorke až o 72 percent. V Číne však väčšina účastníkov cestnej premávky nosenie prilieb ignoruje.  

Pozrite si video, ktoré desivú situáciu zachytáva.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Viac o téme: AutoOtecDodávkaČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu