Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž si objednal donášku jedla, potom zaspal: Ráno zažil PREKVAPENIE od poslíčka

Prekvapenie na dverách
Prekvapenie na dverách (Zdroj: Twitter)

MANCHESTER - Tento poslíček je hrdinom pre každého opilca, ktorý si kedy objednal či sa v budúcnosti chystá objednať jedlo z donášky. Pre jedného spoločensky unaveného Brita spravil totiž veľmi pekné gesto, ktoré na druhý deň po prehýrenej noci ocenil o to viac.

Minulú nedeľu o štvrtej ráno, po nočných potulkách barmi, pocítil Bert Yong z anglického Manchestru dostal obrovskú chuť na kebab s hranolkami. Jedlo si teda horkoťažko vo svojom opileckom stave objednal cez internet, no krátko nato ho premohol spánok. 

Desivý nález v donáške z Tesca na FOTO rodinu totálne znechutil, dcéra je odvtedy na práškoch

Neskôr, keď už slnko vyšlo nad obzor, sa zobudil hladný a trochu smutný. Skontroloval telefón, no nenašiel si žiadny zmeškaný hovor. Namiesto toho na neho čakal jeden perfekný darček. Na kľučke vonkajších dverí našiel zavesenú donášku s výberom rôznych druhov mäsa a dvojitou porciou hranoliek, ktoré čakali na to, kým ich ohreje a naplní si nimi prázdny žalúdok. 

A Bert tak aj učinil; kebab si zohrial v mikrovlnke a potom sa naraňajkoval ako kráľ. 

Užívatelia ocenili vynaliezavosť poslíčka. Každý sa totiž môže niekedy ocitnúť v podobnej situácii ako Yong. "Perfektný darček hneď takto zrána," napísal užívateľ na Twitteri. 

Viac o téme: Donáška jedla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu