Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Frustrovaní pasažieru letu, ktorý meškal štyri hodiny: VIDEO, ako im praskli nervy a zaútočili

Na palube sa strhla poriadna mela
Na palube sa strhla poriadna mela (Zdroj: YouTube)

PEKING - Nikoho určite neteší, keď sa dozvie, že mešká jeho let. Navyše, ak nejde o minúty, ale hodiny a vám to kompletne nabúra cestovné plány. Frustrácia pasažierov na pekingskom letisku bola až tak veľká, že neudržali nervy na uzde a vyliali si ich na posádke svojho letu. Výsledok - piati zatknutí.

Toto je moment, kedy skupine cestujúcich na Medzinárodnom letisku v Pekingu došla trpezlivosť a fyzicky zaútočili na členov posádky ich letu spoločnosti Hainan Airlines. Minulú sobotu večer totiž viac ako štyri hodiny museli čakať na to, kým konečne vzlietli. 

Matke sa počas letu rozplakalo dieťa: To rozpútalo na palube bitku, pilot sa vyhrážal

Počas nastupovania do lietadla sa nahnevaná žena vrhla letušku a do bitky sa zapojili aj zopár ďalších ľudí. Ostatní cestujúci sa snažili situáciu upokojiť, no celé sa to nejako zvrhlo, až nakoniec musela zasiahnuť polícia, ktorá piatich bitkárov zatkla. 

Čína minula miliardy eur na výstavbu supermoderných letísk, ani to ale nebráni pomerne častému meškaniu lietadiel. V roku 2013 napríklad len 18 percent z 22-tisíc letov z pekingského letiska odletelo načas, čo z neho z hľadiska dochvíľnosti robí najhoršie hlavné mestské letisko na svete. Ani z jedného čínskeho letiska nelieta podľa údajov leteckej štatistickej spoločnosti Flightstats aspoň polovica letov načas. 

Viac o téme: LietadloČínaBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu