Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Samoopaľovací krém ženu (25) takmer zabil: Natrela sa ním a zažila neuveriteľné peklo

Lucy skončila na oxygenoterapii Zobraziť galériu (3)
Lucy skončila na oxygenoterapii (Zdroj: profimedia.sk)

NOTTINGHAM - Mladá žena tvrdí, že takmer zomrela po tom, ako si na telo aplikovala nekvalitný samoopaľovací krém. Skončila v nemocnici a aj podľa lekárov mala veľké šťastie, že ešte žije. Preto, keď náhodou niekde narazíte na tento produkt, v žiadnom prípade ho nepoužívajte.

Lucy Fowlerová si nedávno za 10 libier kúpila samoopaľovací krém značky St Tropez a natrela si ho na nohy, aby vyzerali opálene. Potom vyrazila von s kamarátkami. No krátko nato začala pociťovať bolesť na hrudi a nemohla dýchať. "Bolela ma celá hruď, nedokázala som prestať kašľať." 

Stav dvadsaťpäťročnej trojnásobnej matky sa zhoršoval z minúty na minútu, takže musela byť nakoniec prevezená do nemocnice, kde podstúpila oxygenoterapiu. Lekári zistili, že Lucyine problémy pravdepodobne súvisia s krémom a zavolali jeho výrobcovi. Ten uviedol, že výrobok bol stiahnutý z trhu pred tromi rokmi po tom, ako sa u viacerých žien v dôsledku nevedomého nadýchania sa vône krému objavili zdravotné ťažkosti. 

Samoopaľovací krém ženu (25)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Samoopaľovací krém ženu (25)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako je potom možné, že sa chybný produkt stále predáva? Fowlerová ho kúpila v jednom obchode vo svojom rodnom meste Nottingham. "Nechápem, ako ho môžu stále predávať, keď ohrozuje životy. Podľa doktorov môžem byť rada, že som nažive." Lucy nepríjemná skúsenosť tak vystrašila, že sa teraz bojí používať hoc len dezodorant. 

Samoopaľovací krém ženu (25)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Predstavitelia firmy St Tropez vyhlásili, že Fowlerovej prípad bol ojedinelý. "Zdravie a bezpečnosť našich zákazníkov sú u nás na prvom mieste. Momentálne sa snažíme zistiť, ako je možné, že si Lucy mohla kúpiť daný produkt roky po tom, ako sme ho stiahli z trhu," uviedla hovorkyňa. 

Viac o téme: Samoopaľovací krém
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu