Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Rozruch na internete: Konšpirátori tvrdia, že pri Antarktíde objavili bájneho krakena

Je to kraken? Zobraziť galériu (3)
Je to kraken? (Zdroj: google earth)

LONDÝN - Nordická kultúra sa zmieňuje o monštruóznom tvorovi, ktorý žije v Severnom mori, kde útočí na prechádzajúce plavidlá obrovskými chápadlami. Konšpirační teoretici tvrdia, že objavili tohto mýtického krakena plávať pri pobreží ostrova Deception v blízkosti Antarktídy.

FOTO Záhada mýtického tvora: Koze sa narodilo podivné monštrum s tvárou dieťaťa

Na základe údajov z aplikácie Google Earth má táto morská príšera od hlavy po koniec tela dosahovať dĺžku 120 metrov. "Vyzerá to, že je to kraken," uviedol Scott C. Waring na webstránkach o pozorovaní UFO. Pomocou pravítka vraj zistil, že len stredná časť obrej chobotnice má 30 metrov, pričom spolu s chápadlami je to o desiatky metrov viac.

FOTO Rozruch na internete:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: google earth)

K pozorovaniu došlo 9. apríla 2016, kedy sa Waring zameral na súradnice 63 ° 2'56.73 "S 60 ° 57'32.38" W v Google Earth, hoci nie je jasné, ako alebo kde, získal tieto presné koordináty. Po tom, čo svoj "objav" zverejnil, sa však s možnými vysvetleniami roztrhlo vrece.

FOTO Rozruch na internete:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: google earth)

Neznámy konšpirátor uviedol, že keď sa na objekt pozriete bližšie, vyzerá ako umelo vyrobený predmet, podvodné UFO, ktoré prichádza z oceánu. Napriek tomu, že sa ľudia nevedia zhodnúť, či ide o krakena, iné prehistorické zviera, UFO, či dokonca obrovskú veľrybu, čo číhajú v temných ľadových vodách v blízkosti Antarktídy, jedno je isté, že spôsobili na internete značný rozruch. Informoval portál dailymail.co.uk.

Viac o téme: Kraken
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu