Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršie rodinné príhody nešťastných manželiek: Triky svokier, z ktorých by ste zošaleli

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Každý jeden muž pod chomútom ani na chvíľu nezapochybuje o tom, že mama jeho manželky je prinajmenšom z inej planéty. Keď sa ženil, zabudol, že s partnerkou si berie aj jej matku so všetkými vrtochmi a maniermi. Ženy to však nemajú o nič jednoduchšie.

Po matke a najlepšej kamarátke je to tretia najdôležitejšia žena v živote každej ženy, obyčajne však nie aj najmilovanejšia. Dosvedčuje to množstvo anekdot a životných príbehov. Prečítajte si tie najbizarnejšie a pochopíte, prečo môže byť život so svokrou pod jednou strechou naozaj neznesiteľný.

Pravdivý príbeh: Svokra chce na seba pútať pozornosť, tvári sa, že je chorá

„Videla som, ako ma moja svokra preklínala s manželovou ex. Nechýbali pri tom sviečky a všetko okolo kúziel,“ zaspomínala si „šťastne vydatá“ manželka na čarodejnicu. Iná sa posťažovala, ako ju svokra upozornila, aby nenosila celý čas kabátik, ktorý jej zakrýva žalúdok, pretože už o nej ľudia vedia, že je tučná. Ani náhodou jej nepadalo, že pod kabátikom ukrýva kožný problém.

Plánovala rozbiť manželstvo za každú cenu

Ďalšia zo svokier podľa portálu Mirror neváhala svojej neveste pripomínať, aká je sebecká, keď nechce porodiť dieťa. „Úlohou ženy je byť manželkou a matkou,“ spresnila. Bežná vec, na ktorej sa vie chúlostivá svokra vyzúriť, je vzhľad. Preto istá staršia dáma nosila až do svadby svojho syna slávnostné trblietavé šaty. Možno bola len poverčivá a myslela si, že keď si ich dá dole, svadbu prekazí.

Hororovým príkladom svokry je bytosť, ktorá sa snaží za každú cenu zničiť manželstvo svojho syna. „Svokra sa mi priznala, že si kladie za cieľ zruinovať moje manželstvo. Plánovala môjmu  manželovi povedať, že ma prichytila pri podvádzaní, kým bol preč,“ posťažovala sa zúfalá manželka. Zlé spomienky na svokry však zaklincovala žena, ktorej príbuzná nemala zábrany pred ničím: „Svokra učila moje dva roky staré dieťa, aby ma oslovovalo š*etka.“

Najhoršie rodinné príhody nešťastných
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: Svokra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu